J
joli1
Гостин
toa se tie principi koi treba da gi ima vo sekoj brak ili vrska, koga imaš možnost da deluvaš impulsivno, no odbiraš da ne go praviš istoto, poradi principi, ljubov i želbata da ne zagroziš nešto što e sveto za nešto što e kratkotrajno.Се согласувам со ова.
Другар иам професионален фотограф. Какви модели му доаѓаат, памет да ти штукне (замисли, некои можат само да маштаат по инстаграм а он со нив работи ем во живо ем на само) , ама он само жена му и ќерка му си ги збори. Жената му е класичен тип, не е многу нафракана, ама природно убава како дете во лицето, скромничка, фина, многу пријатен карактер, нервозен да седнеш на кафе, смирен ќе се вратиш, ќерка им капацитет, на свои 9 години какви цртежи има, мене ми е срам. Он е највеќе во ситуација да вара, ама јок.
Дури и го потпрашаа вака, он вика, да не беше жена ми јас немаше да сум тоа што сум денес. А за, извини на израз, месо, сум го прошол и препрошол тоа, сега семејството повеќе ми прави ќеф.
nažalost se počesto se slučuva i lugje koi nemaat šansi za prevara aktivno da baraat takvi situacii.