Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување

Десниот одбранбен бек, Боеј, од Галатасарај во Баерн Минхен за околу 30 мил.евра.
Леле за кого дале 30м :pos: :pos: :pos: Овој е доста хаотичен бек, склон на глупости, да рокнеш 30м за играч од турска лига.... И овие Баерн не знаат кај тераат, Трипие ќе го земаа, па сеа рокнаа 30м на Саша Бои :pos:

Леле за кого дале 30м :pos: :pos: :pos: Овој е доста хаотичен бек, склон на глупости, да рокнеш 30м за играч од турска лига.... И овие Баерн не знаат кај тераат, Трипие ќе го земаа, па сеа рокнаа 30м на Саша Бои :pos:
Мукиеле од ПСЖ им беше прв избор, овој на крај и добро им испадна:LOL:
Сега крило нека си купат, Гнабри и Коман им се скоро до крај на сезона аут.

Не знаев дека ги пратиш Галатасарај. Друг пат да знам кого да прашам ако ме интересира за некој играч од таму.

А што направил глупост во Галатасарај ако може кажи, ме интересира, бидејќи гуглајки не наидов на ништо хаотично и глупо од негова страна туку напротив баш е ценет во Галатасарај од тимот како и од навивачите.
Њукасл одби да го продаде Трипие и тоа е тоа.
Бој остана единствена опција па ќе видиме како ќе се покаже. Гаранции нема за тоа дали ќе го биде, без разлика колку јако ќе се крекаме тука.

Не знаев дека ги пратиш Галатасарај. Друг пат да знам кого да прашам ако ме интересира за некој играч од таму.

А што направил глупост во Галатасарај ако може кажи, ме интересира, бидејќи гуглајки не наидов на ништо хаотично и глупо од негова страна туку напротив баш е ценет во Галатасарај од тимот како и од навивачите.
Њукасл одби да го продаде Трипие и тоа е тоа.
Бој остана единствена опција па ќе видиме како ќе се покаже. Гаранции нема за тоа дали ќе го биде, без разлика колку јако ќе се крекаме тука.
А пошо ти ако ме прашаше и ако ти кажев многу ќе сменеше тоа и немаше да го купат Баерн играчот. Муабетот е дека е глупава и скапа куповина али ајде, времето ќе покаже кој бил во право.

Што сакаш да најдеш хаотично на гугл бре, јас зборев дека онака во играта е хаотичен и доста греши, барем јас од тоа што имам гледано. А и општо турската лига е катастрофа од аспект на квалитет така да ова му е многу голем скок, ќе видиме како ќе се снајде.

На медицински прегледи воочиле дека има физички проблеми :pos:
Фала курцу нема да го гледам овој циркузант во Атлетико, стварно не знам шо видоа во него јбт
Од другите вести Габриел Паулиста најверојатно до крај на сезона гратис во Атлетико, Анхел Кореа исто изгледа останува.

На медицински прегледи воочиле дека има физички проблеми :pos:
Фала курцу нема да го гледам овој циркузант во Атлетико, стварно не знам шо видоа во него јбт
Од другите вести Габриел Паулиста најверојатно до крај на сезона гратис во Атлетико, Анхел Кореа исто изгледа останува.

Мандалото му смета при спринтови

Нејмар типичен пример за самоуништување на кариера, јесте и повредите не го сакаа ама дефинитивно побитно му е да се спроведи во некоја дискотека отколку да се посвети на тренинзи и фудбал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom