Со нетрпение чекам....Имам лична приказна за тој случај.....кога ќе имам малку време ќе пишам
Од сите споменати личности на овие 837 страни само Љац има факултет и тоа во Нови Сад.
Со нетрпение чекам....Имам лична приказна за тој случај.....кога ќе имам малку време ќе пишам
На се ова додај ги локалните шерифи што ги збореа од Битола.Не се филмајте со охридските бабуши и не компарирајте. Скопските кланови веќе одамна не ги решаваат дуелите со шамари и пцовки во диско,туку се пукаат со калаши и шкорпиони,бомби се местат под коли и зољи се во игра. Пола од тие кланови се класични убијци и бифши терористи. Не мешајте локални џаболебари кои свртеле некое евро VS ладнокрвни психопати кои пукаат без пардон три шаржера.
Ni Sevalj ni Mevalj ne me interesira. Eve ako sakas ke ti napravam keif: RADE E MAFIJAS, NAPRED RADE, NAPRED RADE TI SI BR.1!Си направи акаун да го плукаш Раде и за да ни држиш лекции за криминал.Како прво темава е 100 години и наврати се наназад ке видеш овие копуци не конфигурирааат никаде се до 2017-2018 година.И Раде и Грчеец беа мафијаши од трет или четврти ешалон.Помири се со фактот дека се партиски потрчковци и како и по обичај секогаш кога се менува власта први се овие шлајмови на удар.И баш за тик ток кога зборуваш зарем не гледаш дека твоите идоли се како инфлуенсери се сликаат секој ден.Помири се со фактот дека ги пуштија низ вода.И за 5-6 месеци најкасно самиот Шеваљ ке се врати да си лежи во шутка
И зема направи профил на кајгана туку така и баш за Радета наш да го пљукашNi Sevalj ni Mevalj ne me interesira. Eve ako sakas ke ti napravam keif: RADE E MAFIJAS, NAPRED RADE, NAPRED RADE TI SI BR.1!
Eve sega mislam dobro e vaka. Boli vistinata, mnogu boli.
Ae vaka poso mn gluposti tresite, prvo I osnovno Ohrid imas organiziran kriminal use vreme YU luge so operiraja zaedno so Hrvatska I Bugarska mafija- den denes istite tezet teski pari..Pocetok 90ti imas organiziran kriminal koj trajt do den denes na relacija Ohrid-Holandija, imas use nekolku takvi lanes eve eden od niv Gjoko neka kazit imase I od Kicevo ako znajt decki sho bea osudeni po 20god vo Brazil...to sho Skopje sea se desavat tie retardiranite ufilmani deca zastiteni od MVR Ohrid se desavase do 2008 negde, denes Ohrid ti e evoluirano i nadgradeno retko odet kao moroni da se tepet ili puket po ulici kao teski seljaci, denes si cutet si polnet smetka I kure ne I'm cuet..Za tie od zelkite sho gi slavite od Grcec I Cair pred niv Makedonci ja rabotea istata roba pa nikoj ne gi znaese taka da namalete so toj filmot kalasi bombi I ostali rekviziti...kraj kraeva koa tie od Grcec ke shamaraja ministri vo kabineti da dojsh I da mi kazis...mn mrazam da pram ovakvi muabeti ama namalete so toj filmot loso eНе се филмајте со охридските бабуши и не компарирајте. Скопските кланови веќе одамна не ги решаваат дуелите со шамари и пцовки во диско,туку се пукаат со калаши и шкорпиони,бомби се местат под коли и зољи се во игра. Пола од тие кланови се класични убијци и бифши терористи. Не мешајте локални џаболебари кои свртеле некое евро VS ладнокрвни психопати кои пукаат без пардон три шаржера.
Edno ime ke kazam kakov rade kakov made mockovci se za covekot MITRE Kuba libre. I mnogu prazni mesta za kriminal pa posle drugiAe vaka poso mn gluposti tresite, prvo I osnovno Ohrid imas organiziran kriminal use vreme YU luge so operiraja zaedno so Hrvatska I Bugarska mafija- den denes istite tezet teski pari..Pocetok 90ti imas organiziran kriminal koj trajt do den denes na relacija Ohrid-Holandija, imas use nekolku takvi lanes eve eden od niv Gjoko neka kazit imase I od Kicevo ako znajt decki sho bea osudeni po 20god vo Brazil...to sho Skopje sea se desavat tie retardiranite ufilmani deca zastiteni od MVR Ohrid se desavase do 2008 negde, denes Ohrid ti e evoluirano i nadgradeno retko odet kao moroni da se tepet ili puket po ulici kao teski seljaci, denes si cutet si polnet smetka I kure ne I'm cuet..Za tie od zelkite sho gi slavite od Grcec I Cair pred niv Makedonci ja rabotea istata roba pa nikoj ne gi znaese taka da namalete so toj filmot kalasi bombi I ostali rekviziti...kraj kraeva koa tie od Grcec ke shamaraja ministri vo kabineti da dojsh I da mi kazis...mn mrazam da pram ovakvi muabeti ama namalete so toj filmot loso e
Za mn rab ke se slozam so tebe deka rade i ovie grcec klanot so isklucok na sevalj a i on so se niv se edni obicni amateri koj dozvolija ocajno za da gi doznaat da se samoubijat so toa i si navlekoa mnogu policija, rade i grcec klanov se gore dole isti so mozokot i dvete grupi ocajni da gi doznaat se so cel da go izlecat kompleksot koj go nosele vo zivotot. Instagram mafijasi stanaa dukjandzik so dva prsta vo vis na sekoja slika vo sekoj kafic vo sekoe disko iskoceni pa po selsko ne postoi, rade se spusti mnogu nisko ili pa si go pokaza vistinskoto detsko lice snima klipovi vo cair kako mislis ruskite vojnici se snimaat na teritorija vo ukraina…Ako na Stekli I slicni treba covek da se pali, togas e nacionalna tragedija.
Автоматски споено мислење:
Kako toa gi provocira seriozni igraci,a mangup bil ne naracuval ubistva? Pa sto e on influenser I primac na kursumi. Neka ide da sadi treva vo holandija, a ne da go stava gzot kaj se merat penisi. Pak ke zborime ovde ke vidite deka izgubeni germanci ima mnogu megu Makedoncite. Ke navlecel policija ako naracuval, a ovie drugite se papci koi rizikuvaat a on pameten e neli? Nemas poznavanje ti od ovaa ulica po koja sto se odvivaat nekoi nastani.
Pa so radikalizam se drzi ulicata a ne so vreskanje po tik tok. KAKO TOA RIZIKUVA ZA MARTIN JANUSEV A VAMU PREDE KAKO MACE? Znaci za Makedonce drzi,a vamu cica? Vo Makedonija ima selekcija I rang lista na kriminalot.
Makedonija e dolina na volci I ovci. Volkot ubiva na dolg rok I ke bide ubien,a ovcata I koga ke ja maltretiras I tepas, molzes ona ke si najde izgovor deka e pobednik deka uste disi vozduh!И зема направи профил на кајгана туку така и баш за Радета наш да го пљукаш
Nie toa go znaeme, samo ne znaeme zosto otvori account na kajgana i pocna da se rasfrlas so omraza, odi be ebi nesto, namali si ja tenzijata.Makedonija e dolina na volci I ovci. Volkot ubiva na dolg rok I ke bide ubien,a ovcata I koga ke ja maltretiras I tepas, molzes ona ke si najde izgovor deka e pobednik deka uste disi vozduh!
Od ova pojasno nema. Zborot Mangup nema prostor da se koristi vo ovoj zivotinski svet. E sega videte vie kaj I koj pripaga. Volkot ne izbira kakov protivnik ke ubie I izede koga e gladen.
Eve javno se izvinuvam sto bev eden od tie sto pisea za origanive, nema da se povtori.Sto ste zapnale.so tie od Ohrid ne mi e jasno kogo boli k... naprajte si ohridski forum ne zamarajte...
Use dali od ovie od.Vinica da pocnat da pisuvaat
Brate oladi malce so dukjandzik bandava do vcera bea so dugacki mrsni kosi debela 169 kg svinja i pred da napravi 5 operacii ne znaev dali poteknuva od koza ili od covek zatoa ne gi misli tolku ne se nisto posebno samo gi izlaza vlasta i se frlija kako kurrva na kur i se zaebaa tolku zavrsi prikaznata na tvojte idoli, mozeme da razgovarame sega i za mangupi od ohrid sto imaat milioni i si ziveat najubav zivot i za mangupi od skopje,vinica,stip,cair, struga, strumica i taka natamu a gi ima mnogu samo nemaat mn zelba so dva prsta vo viz na 40 godini da ebat nesto bez da platat za prvpat vo zivotootSto ste zapnale.so tie od Ohrid ne mi e jasno kogo boli k... naprajte si ohridski forum ne zamarajte...
Use dali od ovie od.Vinica da pocnat da pisuvaat
Охрид е најубав град во цел свет.Абе каков Охрид, Скопје бил и ќе биде...
Они го глорифицираат Охрид оти оттаму потекнуваат.
Ohrid za tolku mal grad, imat tolku mnogu samostojni igrači, šo vo sporedba so ostanative gorespomnati barabi, politički policiski se zaštiteni od vlasta....Охрид е најубав град во цел свет.