Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
А ти и куртониве од кај тебе верувате дека Милан има судиска помош?
Дека Астори и сеа Палета му дале бодови на Милан?
Дека ако Милан освоеше минатата година ќе било местено?

Поглупи муабети неам сретнато.
Па Астори и Палета судии ли се?
Тоа со местењето за лани, не ми ставај зборови во тастатура. Имав пишано едно 20 поста лани дека ако освои Милан тоа ќе биде зошто бил подобар противник и дека ќе честитам. Од кога сум на форумов цело време приметувам дека секој чита тоа што му одговара и секогаш спаѓам во категорија "вие", "твоите", "вашите". Абе човек јас си одговарам за себе, што ме заболе мене ако некој ве тролал или ако озбилно го мислел тоа што го пишувал лани. Ни ми е помал брат, ни ми е син да го подучувам како и што треба да напише.

Абе дај кажете казнети/повредени играчи за дуелот Рома-Јуве... Од двете екипи ми требаат.

Па Астори и Палета судии ли се?
Тоа со местењето за лани, не ми ставај зборови во тастатура. Имав пишано едно 20 поста лани дека ако освои Милан тоа ќе биде зошто бил подобар противник и дека ќе честитам. Од кога сум на форумов цело време приметувам дека секој чита тоа што му одговара и секогаш спаѓам во категорија "вие", "твоите", "вашите". Абе човек јас си одговарам за себе, што ме заболе мене ако некој ве тролал или ако озбилно го мислел тоа што го пишувал лани. Ни ми е помал брат, ни ми е син да го подучувам како и што треба да напише.

Само сакав да ти потенцирам какви глупи муабети се вртат и дека тие теми што помалку ги отвараме толку подобро.

smrdi na kalcopli, taka ?​
Смрди на говната на претседателот!

ај ај абате колку поени поклон ви даде?

Youdick_8a28cf76860869040aee59578b135995.gif

:icon_mrgr:

Иначе ако ја гледаше утакмицата,и ако не ти беше програмирана едната мозочна клетка да кењаш дека на Милан им поклонувале,ќе видеше дека судијата беше мизерија,и судеше во корист на Парма.

Судија? Каков судија? Кој збори за судии ? Нив, кога е во прашање Милан не ги коментирам.

Отвори ја онаа анализана, може да се преброиме кои колку поени има заработено од судиски khm, грешки.

Абе дај кажете казнети/повредени играчи за дуелот Рома-Јуве... Од двете екипи ми требаат.
Еве за Рома http://asromamk.com/андреацоли-го-вклучи-во-составот-осва/
а еве го составот на Jуве Full squad: Buffon, Caceres, Pogba, Vucinic, Giovinco, Barzagli, Anelka,Bonucci, Padoin, Pirlo, Asamoah, Vidal, Giaccherini, Lichtsteiner, Quagliarella,Storari, Matri, Isla, Rubinho, Marrone.

Claudio Marchisio and Federico Peluso miss out through suspension, whilst Giorgio Chiellini is still sidelined with injury.

Еве за Рома http://asromamk.com/андреацоли-го-вклучи-во-составот-осва/
а еве го составот на Jуве Full squad: Buffon, Caceres, Pogba, Vucinic, Giovinco, Barzagli, Anelka,Bonucci, Padoin, Pirlo, Asamoah, Vidal, Giaccherini, Lichtsteiner, Quagliarella,Storari, Matri, Isla, Rubinho, Marrone.

Claudio Marchisio and Federico Peluso miss out through suspension, whilst Giorgio Chiellini is still sidelined with injury.
И Де Чеље е повреден :). Истото важи и за Бендтнер и Пепе кој се од пооддамна...

Минатата недела Астори. Денес Палета.

Кој ќе им поклонува поени следно коло, Ранокија?
:place::place:
--- надополнето: 16 февруари 2013 во 04:28 ---
Значи срам да им е на Милан...кај добиваат "Непостоечки" пенали и преку нив земаат бодови...сеа почнаа и со автоголови и слободни да победуваат...уааа местачи!!!!

А зошто Милан го местат да игра во петок а утакмицата во ЛШ е во среда, а Јувентус играше во саботата па во вторникот со Селтик, или тоа ништо не е, на некој мајка на некој маќеа.

А зошто Милан го местат да игра во петок а утакмицата во ЛШ е во среда, а Јувентус играше во саботата па во вторникот со Селтик, или тоа ништо не е, на некој мајка на некој маќеа.

За теренот на Сан Сиро да има повеќе време да се опорави

:pos::pos:

И мене тоа ме зачуди, плус Милан игра дома. А Јуве играше нагости... Сабота имаа натпревар и недела одма тргнаа за накај Шкотска...

И мене тоа ме зачуди, плус Милан игра дома. А Јуве играше нагости... Сабота имаа натпревар и недела одма тргнаа за накај Шкотска...
ве мразат вас од фигц па затоа така ве местат да играте...да бидете изморени...
не се праете на тошо играа во петок за да може теренот на Сан Сиро да биде во топ кондиција за со барса....

ве мразат вас од фигц па затоа така ве местат да играте...да бидете изморени...
не се праете на тошо играа во петок за да може теренот на Сан Сиро да биде во топ кондиција за со барса....

А зошто тогаш селтик играа во сабота а не во петок како милан, за и на нив да им биде спремен стадионот за со Јуве?

А зошто тогаш селтик играа во сабота а не во петок како милан, за и на нив да им биде спремен стадионот за со Јуве?
Можеби пошо Селтик играа на гостински терен во саботата??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom