Што мислите за секси играчки?

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
pah,

и мене ми донесоа ама не го употребуем сама:baeh: служи као додаток коа сакаме да смениме малце со позите:vozbud: :):):):):)

интересно да но ништо посебно за оние за кои сексот им е де од љубовта:smir:
 
F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
За мене секс играчките се помагало доколку сексот би станал здодевен.Може некому се дел од актот и имаат задоволство да ги вметнуваат. неам пробано а и сеа за сеа не ми фали ништо.
 

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
додека ме служи БРУНО добро нема потреба од ИГРАЧКИ:toe:
 
Член од
4 април 2008
Мислења
45
Поени од реакции
2
Не е секогаш до потреба, некои ги користат онака за „разонода“.
Осеќам мала засраменост во постовите... Знам дека повеќето од вас не би купиле, ама доколку некој ви подари - дали би биле љубопитни да го употребите?
Pa taka oslobodi gi malku lugevo.Jas garantiram deka sekoj dokolku dobie vakov poklon ke go proba.A za sami da kupuvaat bi im bilo nezgodno.

додека ме служи БРУНО добро нема потреба од ИГРАЧКИ:toe:
Eh,eh sega sto kaza!?
 
Член од
29 април 2008
Мислења
184
Поени од реакции
9
dodeka ste kaj seksi igrackite dildoata i slicni raboti tie se mn korisna rabota i ponekogas bi pretstavile dobar orgazam no predupreduvam da ne se pravat eksperitmeni t.s. izmisluvanje na novi igracki kako na primer bezbol palki pendraci ili pogolemi predmeti its wroooooooong its wroooooooooooong :)
 

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Немам ни вибратор ни дилдо :) ама немам против , некоја може сака тројка, па не може од партнерот да си го дозволи тоа......Не знам дали би употrебила, вака не ми изгледа предизвикувачки, а што се однесува до лисици, врзани очи, или раце.... I'm always up to it :kesa::nesvest:
 

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ја би сакала да добијам секс-играчка на поклон. Не би ми било проблем да експериментирам со некое дилдо или вибратор, чим идат ко алва по секс-шоповиве, мора да се добри. :icon_lol:
Плус сигурно можат добро да ја зачинат сексуалната игра или соло-играта. :icon_lol:
 

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Може да кажат било што, но во суштина повеќето жени сакаат и се љубопитни, а знам и многу што имаат. Збориме за жени секако, не за девојчињата на 17-18 години чие мислење од повеќе причини не е валидно иако дури и тие генерално се позитивно настроени.

Неам посебен став околу партнерката и користењето, но во никој случај не сум против кога се работи за внесување новитети или потреба. Мислам док те нема боље вибратор него ли Душко водоводџијата :pos2:
 

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Абе јебига жени сакаат да експериментираат али не мене не ми смета се додека не се движи позади мене со тоа чудо е тогаш е опасно да не и дојде на памет да експериментира малку повеке:pos2:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom