Што ви недостига од детството?

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
mi nedostasuvaat igrackite odnosno plisanite mecinja so majka mi gi isfrli koga imav 12 godini..iskoristi prilika dodeka ne sum doma i se otide u kanta:(a imav edna golema panda ama stvarno golema i taa mi nedostiga...a da mi nedostigaat i glupostite koi gi pravev so bratucedite deka ziveeme u ista kuka...taka ednostavno ke ni svetnese vo glavite i si vikavme...aj da pravime bleja...i ke napraevme de..ama posle bevme kazneti i si mavtavme niz prozor eden na drug:vozbud:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
ми недостигаат оние со кои се дружев како малечка а сега ретко кога се гледаме..ми недостига едно гооолемо кученце незнам од кого ми беше поклон ама секогаш имав навика да седнам на него да го јавам и да се глупирам ми недостигаат времињата кога бев на викендица со братучедите и се криевме и трчавме низ цела куќа додека некој не треснеше на земја:pos2:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.009
Поени од реакции
5.624
Ми недостига она што се нарекува детска љубов без граници!!Играњето на улица, капењето во недела навечер и гледањето на Ушко!!

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
играње на улица. жмурки , клацкање , безгрижноста.......

aquarius

sweet child
Член од
20 октомври 2007
Мислења
170
Поени од реакции
0
Ми недостига зградата во која ги игравме сите игри,ми недостига безгрижноста,другарите,распустите што ги минев на село кај баба ми..........ми недостига......цело детство.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.009
Поени од реакции
5.624
Ми недостига детското другарување, нема поубво и поискрено пријателство од тоа....
Хеј, за едно лижавче се имаме тепано со другарите, и тоа смртнички:)а по пет минути загушени...Тоа е ЈАКО КАМЕН!

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Mи недостига безгрижноста,играњето по цел ден на улица,лулашката во дворот,некои другарства од детството,кои што веќе не постојат...аххх:toe:

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Се буквално се.

Посебно безгрижноста и прекрасното расположение во секој миг од тој период.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
Mi nedostiga bezgriznosta,ludite karajnci so"pogolemite",zagubenite drugarstva i nikoj ne mi vikase ko ke napraev belja veleja aj ostajte ja mala e

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Искрено нема многу работи по кои премногу тагувам. Имав убаво и исполнето детство меѓутоа не сум некој што многу жали по минатото. Најмногу би го издвоил слободното време и редовното играње фудбал, баскет за што сега ретко наоѓам време.

Член од
29 ноември 2007
Мислења
202
Поени од реакции
1
Mizenicka,Brkanicka....:)

Ivajlo

Sexual Harassment Panda
Член од
21 септември 2007
Мислења
127
Поени од реакции
18
Ми недостигаат игрите со татко ми. Јас си трчкав гол наоколу низ куќата, а тато ме бркаше и кога ќе ме фатеше се галевме.

Д

Демијан

Гостин
Па највеќе ми недостигаат следниве нешта: долга магарица(најдобрата игра според мене) страшно мн ми недостига крадењето цреши од комшиите,жмурката,граница,кога се тепавме маало на маало(има на форумов дечки со ги убивавме од ќотек со другарите) граница...Има премногу работи ама овие најмногу ми недостигаат!

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
Ми недостига детското другарување, нема поубво и поискрено пријателство од тоа....
да да све е кажано во оваа реченица,искреното другарување е се,ее крадењео кајсии цреши,играње фудбал секој ден,со сендвичи надвор,тоа и мене највише ми недостига.

Kajgana Shop

На врв Bottom