Фан клуб: Милан

Џампаоло?


  • Вкупно гласачи
    55
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
БРУКИ НЕВИДЕНИ СЕ СИТЕ ДО ЕДЕН, НЕЗНАМ КУРВА СУД УШТЕ ШТО ЧЕКААТ И НЕ ПОБАРАТ ОД ИГРАЧИТЕ ДА ГИ СОБЛЕЧАТ ДРЕСОВИТЕ КОИ НЕ ЗАСЛУЖУВААТ ДА ГИ НОСАТ.

ПАТО да ти еб*м се ,да даде господ да се повредиш, да не те видам повеќе годинава, да го даеше пеналот друга песна ќе се пееше мож бод ќе извадевме а мож и ќе тепавме,ама глуп бот се избрука и после нормално дојде казната,па 9-ка му ја дадоа :facepalm: ОД омилен играч ми стана најомразен последните 2 год. ради неговите факинг повреди и себичноста пред се.
Ах како не го шитнавме у ПСЖ за 50 м, место него ќе дојдеше Тевез ,ем Серија А ќе си освоивме ,ем Силва и Ибрата ќе си ги имавме у тим ама Берлускони логика: Pato is Milan's future :tapp:

И да сите првите голови за своите тимови ги дават против нас: Бриенца ретардата од Палермо, и денес Аква,Ваљеро и Ел Хамдауи.:facepalm:

Дајте некој добар хајлајтс
+ ГОЛОТ НА ПАЦИНИ на хајлајтсот го нема http://www.youtube.com/watch?v=Y2liMJxDAoQ
 
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.909
Поени од реакции
41.872
Ова се очекуваше да ве снајде веќе одамна продававте јаки играчи секоја година а купувавте ѓубриња не знам што очекувате друго освен борба за опстанок, поздрав бивши конкуренти ;)
А гледам и со јаките играчи освоивме титула. :coffee:

Ѓубре кое и вие го сакавте Монтоливо, Запата и Aчерби пред да дојде Лусио, истo и комшиите ги сакаа овие плус Де Јонг и Констант. Да ти дадам линкови или ќе прогуглаш малце?
Не се ѓубриња туку во тим се вметнува старото останато ѓубре кое прави и новите да бидат како нив.
 

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
И комшикте не се нешто поарни само за Милан гомна да се јадело. :tapp:
За комшиките ич не ми чуе, а за Милан се јаде гомна зашто им бевме трн у око на сите последниве 25-6 години, конечно им се отвори уста да може убаво да се најадат... сите...
 

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Па не си будала навиваш за 3 клубови, каде беше минатата сезона кога се боревте да опстанете? :icon_lol:
овде бев... како и секогаш... лани бевме очајни едвај спасивме глава и тоа пак против вас инаку бевме у втора лига готови, него друго ми беше муабетот сега правиме револуција играме убав (ако не и најдобар во италија)фудбал и покрај судиските кражби секој натпревар(освен со лацио депрв пат после години и години случајна помош) и тоа со тим склопен за само 20 тина милиони евра со целосен ремонт
 

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Ajde i napolitancite neka gi napraat parce i da mu akosaat konecno kloca na Alegri .. nemozam da go smislam vekje ..
 
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.425
Поени од реакции
7.789
сфатете еднаш, дека со овој состав на милан и гвардиола,капело,мурињо па и дедо господ да се симне на земјата џабе е. Што очекуете од одбрана у која мексес е најдобар играч, и што очекуете од напад у кој пато е главна ѕвезда, а типот година ипол нема фудбал асално одиграно. Да имаме појак тренер нема да губиме 1-3, туку ќе вадиме нерешени или би било 1-2...
Со продажбата на ибра и силва многу работи се укењаа, и за у иднина. Ќе ни требаат 4-5 години да го видиме оној стар добар милан ко 2010-2011 година(како на јувентус што им требаше 4-5 години да се вратат на стариот сјај од пред 2006та). Не гледам многу светла иднина за милан,бидејќи пари се нема, волја од галиани и берлускони нема.
Сум анти шеици у фудбалот, ама изглеа нема друг излаз нашиот тим освен да биде купен од некое убрадено чиче од блискиот исток. Верујте, вака само клубот се мачи и тоне се повеќе и повеќе(финансиски), пред се поради слабите резултати - се одразува тоа и на посетеноста, на спонзорите, на резултатите, што автоматски значи дека губиме на многу полиња.
поздрав!
 
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.909
Поени од реакции
41.872
Мексес имал една грешка а Бони 101 и одма плукате по него. Со Киево го фалевте со срце играл. Сеуште е класа на другите.
Па овој изјавил дека ова сезона се е во раците на Бонера :eek: и дека сме имале 14 бодови ама највеќе сме ја имале топката во наш посед, многу јасно секогаш под притисок играат. Сигурно топката нема да биде кај нив. :tapp:
Головите сме им ги подариле и натпреварот бил рамноправен.

А никаде не спомнува зошто Боатенг и Емануелсон ги игра таму. Па и Пато не е во форма ни Робињо зошто не го игра вториот туку го пушта во 80 мин колку гужва да се направи и да се отвори средината па да примиме уште некој гол.

И со Фиорентина, Палермо, Удинезе а наредни Наполи и Јувнетус екипи кои играат 3-5-2 а ние 4-2-3-1 онаа 4-ката напред нема појма од дефанзива ако почне со 2-ца во средина готово отиден е натпреварот во неповрат.

И да останува сабајле потврдиле. Ајде да видиме што успеси ќе постигне со неговите замислени потези и менување состав секое коло. :свиркам:
http://www.acmilan.com/it/news/show/144367
 
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.836
Поени од реакции
23.075
jamey jasta a sho e razlikata ako izgubis 1-2 ili 1-3?:pos:

Нема разлика, тоа сака да каже, тимот ни е скапан, тренерот е најмалце крив ...

Не би сменило ништо ако се смени Макс, а не се донесат адекватни засилувања...

куиш ??


Иначе, Анте Ботовина почнал да иде на тренерски курсеви :icon_lol: , не го замислувам никако као авторитетен тренер :X3:
 
P

PewDiePie

Гостин
Шева почнал да се споменува како можен наследник на Алегри.


Берлускони во Петок ќе го посетел тимот ќе им држел предавање пред да тргнат за Неапол,ако и овде загуби Алегри веројатно тоа ќе значи негов отказ.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom