Фан Клуб: Пелистер

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.014
Поени од реакции
7.730
Уште полоша информација слушнав не знам колку е вистина, Пелистер домашните утакмици да ги игра во Ѓорче Петров. Ако се оствари ова стварно некој треба да одговара.
 

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.218
Поени од реакции
4.964
99% ќе ги играме Охрид утакмиците, нема шанси во Ѓорче незнам од каде таа информација!
Чудно ми беше и мене ко ја турнаја трибината, за полусезона не се прај трибина шо сака нека биди па плус и во зима, каде работник не беше свртен околу стадионот во овие 2 месеци.
Како само не му беше срам бе да излезат на тв, па и да се сликаат на стадион таа растурена банда, со кој памет се сликаја и најавија глупости :confused:
Сега да си трга народот сеир со цела Битола, ццц па племето ваше бе, абе ГРОБ ДА НЕМАТЕ ВО ГРАДОТ БЕ !!!!
Еднаш Пелистер заличи на клуб по подолго време и го иселивте од Битола !
Ова е само од ИНАЕТ, зато не напраја монтажни соблекувални на стадион, од ИНАЕТ ШО ИЗГУБИЈА ВО БИТОЛА, и сега кој ве еба :kuracc: еве ви соблекувални.
Мора да одговараат за овој тероризам шо го напраја, па поарно да не ја гибаја бе трибината, барем овде клубот ќе си играше, вака и таа ја турнаја и со прст не мрднаја ништо, па уште штета му напрајле Гранит на Киро Дандаро, каков простотилок гази на земјава чудо :kajgana:
 

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
8.880
Поени од реакции
7.265
Јас да сум Лерин ќе ги играм домашните натпревари па кој ги еба сите инаку маубати лолку сакаш па последно дека вкрај се налутиле газдите да бегале од клубот и го барале двојче психопатот ама тој бил зафатен со салата па дури му рекол ако не му чини нека го раскинат договорот сега се чека орце да замеша прсти овај глумецот скроз забега глата му чади сега ама за брзо газот ќе му чади !


Sent from my 6039Y using Tapatalk
 
И

Игнориран член

Гостин
Абе кој газди, исто лајно се и тие... Од иста цицка цицат и тие и клептоманот.
Едвај чекат да завршат глупостите со политичката ситуација и ќе си заминат во истиот момент.
Ако имат сериозни намери со клубот, ќе земеја и сами ќе ги напраеја тие монтажните соблекувални и немаше да се тегнат со клептоманот до последно натиго-дајмиго... Не коштат поќе од 20К евра такви некој импровизирани посрани соблеекувални.
Па онај русинот во Вардар бе зеде и сала напрај од темел и академија цела во 2 години, овие проект ќе прат а чекат од двојче услови да му обезбедел. :facepalm:

МРШ таму сите нека се гонат!

А за овај клептоманот само ова му е лекот!!!
 
Член од
24 јуни 2016
Мислења
1.083
Поени од реакции
1.910
Демир Хисар ќе играме бе таму прат соблекувални за стадионот нивни ич да не се скирате ете најдено е решеието таман можи едно 10-15 луѓе од општина на чело со Талески говедото да дојдат да погледат утакмица на Песлитер и после да ги згрижат во болницата ;):confused::mad:

http://www.bitola.gov.mk/општински-органи/градоначалник-2/

Овде на овај линк има даено мејл од градоначалникот демек па да земиме да пишиме сите по 123 124 мејлој барем досадни да му станиме или да земиме кај децата негови да пишиме нека му пренесат ако случајно нема слушнато дека треба соблекувални ако не друго и на страната да општината има едно пиши пријави проблем па еве да пријавиме ЗНАЧИ МОРА КАКВИ ТАКВИ СОБЛЕКУВАЛНИ ДА СЕ НАПРАТ МОРА ДА СЕ ИГРА ДОМА ПОБИТНО ОД БИЛО КОГА Е!!!!
 
Последно уредено:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.490
Поени од реакции
16.137
Абе другари без навреда ама селото у кое ја играм има соблекувална, а тимот кој претендира да игра Европа нема соблекувално да ти ебам работата...
 

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.490
Поени од реакции
16.137
Не мислев да ве навредам, лошо се изразив и јас, ама сигурно ке ги прави соблекувалните после избори, доколку победи
 
Член од
30 август 2012
Мислења
3.304
Поени од реакции
5.509
Абе oвa е Мoнти Пaјтoн.РК дoмaшен терен вo Лисaбoн. КК дoмaшен Кaвaдaрци. ФК дoмaшен никoј не знaј.

А сегa читaм Дубaи имaле нaпрaвенo прoект дa изгрaдaт грaд нa Мaрс. А oвде се тегнaт зa фaкинг 20.000 - 30.000еврa кoј сoблекувaлни мoнтaжни дa нaпрaел.

Абе oди земите 2 мoнтaжни куќи oд Хoт и Хoт пoстaвете ги нa тревa и џaкузи клaјте внaтре , и пишете ги нa Двoјче зa куќен притвoр кo ќе пaдни дa мoжи и тaму дa си тoпли Ќелaјцaтa.

Хaхa aбе зедoјa нa сред зимa ни плaн ни бутур јa турнaјa трибинaтa. Е сегa се бaрa мaж дa јa нaпрaј некoј цефкaтa. Кaј и дa е Арaпите нa Мaрс ќе тргнaт , a кaј нaс мoжи ќе нaјдaт мaјстoр зa цефкaтa дo тoгaш.

П.с. Мoре Кaтa сегa кo ќе излези и сo дoкументите oд РЕК кo ќе пoчни дa читa и тaму кoјa кaлaпурницa е дa не се уљaндисaт дa земaт и другaтa дa јa турнaт.
 
Член од
25 декември 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
Да му ебам крвта расипана!

Порано во луѓето имало и срам, доблест и свест. Овие јок! Обвинети за кримнал, секакви муабети се вртат за нив низ град, ај ништо шо не направија за градот, туку и тоа малку шо беше го уништија, и покрај сѐ мува не ги лази и си се појавуваат на телевизија.
Арно имаше едно време некој коли низ градот шо палеше. Треба да почни институции да пали. Еве од општина нека почни.
Kolku za informacija i toj koli so palese se iseli od ovoj grad. Samo sto sigurno nemase na ovie kriminalci da mu gi pali kolite. Toj palese za niv !!!
 
И

Игнориран член

Гостин
Утре заминвале за Струмица и ќе бидат сместени во некој хотел таму до недела.

Очекувам 3 бода од ова утакмица а за следно коло кај ќе бидиме домаќини само господ знај. Глеам на фб ќе има и организиран превоз за навивачи па се надевам дека ќе има и солидна бројка на трибина од двете страни.
 

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.134
Поени од реакции
18.131
Ќе играл Пелистер во Охрид ради подобри услови.Да се тешиме и ние демек еве некој побетер од нас.И Битола и Охрид.Кој од кој поотепани последниве години :facepalm:
 
Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Kolku za informacija i toj koli so palese se iseli od ovoj grad. Samo sto sigurno nemase na ovie kriminalci da mu gi pali kolite. Toj palese za niv !!!
Druze iskreno ne znam koj e i kade e sega, a isto taka ne znam cii koli palese, bidejki dolgo vreme ne sum vo gradot. No, so ogled na toa deka e na sloboda ne me cudi da e povrzan so vlasta vo gradot.
Poentata mi bese deka ednas mora da se prezemat radikalni merki. Ne mozi da si igraat kako sakaat so se. Se sto doprea isushija.
 
Член од
24 јуни 2016
Мислења
1.083
Поени од реакции
1.910
Треба шо поќе вакви објави од весници портали блиски до клубот или нешто од клубот да излезат во емисија на прес или слично или да се оди лично пред општина како шо напраја во летото ко му борчеа платите и играчи и управа и навивачи и сите мора нешто да се напрај мора некако она гнасата да го натераме да напрај соблекувални оти си врви времето не гази :(
 

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom