Нервоза - колку се нервирате и зошто?

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Во денешно време нема нешто што не го нервира човек...мене моментално ме нервира што несмеме да јадеме ова не смееме она...се нешто е штетно,канцерогено...ни се јаде ни се пие повеќе!
 

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Да не ви влезат мајстори дома...

Се нервирам за некои глупости на други блиски луѓе најчесто и ме нервира што се нервирам за тоа.
 

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.662
Поени од реакции
10.990
Не се нервирам веќе некое време и се чувствувам супер иако ми фали по некоја караница или стрес од време на време. Минатата зима после еден нервен слом и пореметување на цел организам и здравје, одлучив дека доколку сакам да убијам некој, треба само да го убијам без притоа да се нервирам. Од тогаш така и постапувам, ако сакам да наштетам некому тоа го правам без капка совест и милост. Избегавам конфликти, добро сум извежбан за да затварам усти пред време а и воедно медитирам скоро една година.
Денес сум бајче карактер и воопшто не ми ни паѓа на памет да се нервирам за било што бидејќи се освен мене е банално. Simple as that.
 
M

MIL

Гостин
u zadnje vreme nisto ne me nervira , premnogu sum iskuliran taka sum si opusten ovie nekolku meseci i za niso ne se zamaram so e moe si go teram , so e na drugite ne me zanima i se trudam da si ostanam vakov ...
 
Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
diktatorstvo od tie shto treba da gi narekuvam posrani braka koi pravat sekakvi spletki samo za da me shutnat od mojot imot
 

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.145
Поени од реакции
18.172
Последно време доста помалку од порано, не се палам на секоја искра ко некогаш.Изгледа со тек на време сфаќаш дека е без врска да се нервираш за туѓи проблеми наметнати на тебе дали преку обичен (жалопојка) муабет, дали обвинување, дали преку непознавање сообраќајни правила (ова последново потешко :icon_mrgr:)...очигледно во оваа околина е наједноставно да си гледаш егоистички и ќе ти е ок :)
 

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
неправдата... Зошто тој што се мачи нема, а тој што го боли таквото има
 

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
644
Летово добро е што не цркнав од срцев удар. Значи толку нервози, заебанции, чмаења, променливи расположенија јас не см искусил досега.
И се заради пустата работа...
 

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
неправдата... Зошто тој што се мачи нема, а тој што го боли таквото има
Зависи ... суди ги луѓето индивидуално(според делата), а не генерализирај колективно ...
Има луѓе што имаат но си работат и се трудат поштено да донесат денар дома, под имаат не мислам на милиони туку зборам за оптимум, од друга страна лично познавам многумина кои ги мрзи г‘зот да го поместат но постојано плачат дека немаат и немаат ... и јас мрзам лопови, мрзам криминалци и сл. кои без никаков реален труд имаат, но мрзам и такви кои ем за ништо не ги бива и пак плачат и сите им се криви за нивната состојба !
Моето животно мото е никогаш не генерализирај по цела една група на луѓе, суди ги делата на поединецот, а не генерализирај по целата група кон која припаѓа, секаде има секакви !
позз
 
Член од
30 март 2010
Мислења
88
Поени од реакции
212
Се нервирам за се, онака по дифолт, ама најмногу зошто не знам што сакам и што сум крааааааааааааааааајно неодлучна.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom