На митингот на ВМРО ДПМНЕ во Охрид околу 600 автобуси од цела Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
нормална работа, кога на митингот учествуваа разноразни наркомани, луѓе кои не знаат кои незнаат што е Европа, кои мислат дека сме во камено време. поточно обични ТИКВАРИ!
Ако е за ТИКВАРИ , не кажа ТИКВАРУ ,колкава ТИКВА имаш кога ги собра цели 600 автобуси :pos:
А од Рада пицајзлата ,многу јака хигиена прикажува ,кога завреме на мензис ги фрла искористените тампоните по форуми :pos::pos::pos:
 

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
VMRO

Najniskiot sloj vo drzavata e so VMRO , i zatoa so po eden sendvic odat kaj da gi povika partijata , i po pratenicite i po clenovite Vmro e najselacka partija , so prazno glavi politicari , detski um , i po izgled maloletni.
oo pedercinja komunjarski kaj vas na miting koj ide nikoj taka....pa najniskiot sloj ke ide so nas sme im pomognale sigurno nema da ide so vas komunjari koga niso ne pravite
 

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
173
Охрид окупиран од членовите на ДПМНЕ. Повеќе од 600 автобуси беа довлечкани до Охрид, им биле нудени по 10 евра на човек и храна. Прашањето е од каде пари за ваква кампања? Да не е случајно од стегнатиот даночен систем во Македонија?
sogragjaninu vo konteks na ova aj ziti se kazi mi resen koga ke ima miting sdsm , vo koja dupka ke se piknete da go organizrate...?

inaku za info, koga 2006 pobedi vmro na parlamentarni izbori imase proslava na plostad vo resen , sponatana i dojdoa decki da svirat, arno ama im trebase elektricno napojuvanje, narodot sobran pred sobranie na opstina sviraci gore na plato...i ovie plackovcive brgu brgu kablite za struja koi bea vo sobranie gi otkacija i ne davaa struja za muzikata.....ama nije grof cicija,odma se najde care od eden supermarket vo blizina , a ovie vnatre vo sobranie zemeno penkala i hartija i pis referati koj se ima izlezeno na proslavata...c c c c c c c
 

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
добро бе... болката ви е кај вмро и автобусите и отпадот...
зашто никој не каже за митингот на пдшкљ во гостивар... за тоа како цел град е со албански или штрумфовски знамиња? јбг у едно се сложија дуи и дпа: на секоја бандера по две знамиња од едната и две знамиња од другата партија... да нема тепачки...
зашто некој не каже за тоа? болката била кај автобусите

башка на аљи некој му го пукал сега го кажал на а1
 

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.498
Ако е за ТИКВАРИ , не кажа ТИКВАРУ ,колкава ТИКВА имаш кога ги собра цели 600 автобуси :pos:
А од Рада пицајзлата ,многу јака хигиена прикажува ,кога завреме на мензис ги фрла искористените тампони по форуми :pos::pos::pos:

:kesa: Ти си луд.... хаххаха :pos::pos::pos::pos:
 

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Морав олкав пост соси цитати:vozbud:
Abe i jas sakav da odam za Ohrid , samo ne uspeav da najdam nekoj drugar , vikat ima ubavi devojki u Ohrid :)
имат, имат, з`ш да немат? само шо наши си се:baeh:

Јас ги видов! Ем беа двоспратни автобусите, ем имаше и по кровови испокачени!

Еве ги:

не си нормален:pos:

kakvi 600 avtobusi be neka ne lazat tie komunjari da im ebam sve a za 10 evra 100% ne davaa imase nekade 200 avtobusi 300 najveke eve neka bile a sdsm po 50 evra da dava pak nema luge da im idat
кој бе????:vozbud::vozbud::vozbud: дај мене нека ми дает 50 евра и бесплатен превоз до скопје баш ми требит:vozbud::vozbud::vozbud:


~Превземено од "Мајмун прес"

Скопјанецот Ш.К(25)и струмичанецот Љ.М(28) за информативната агенција "Мајмунско сонце" ексклузивно изјавија дека вчера, во раните утрински часови, биле намамени надвор од својот дом со мирис на свежо подготвени сендивчи.
Имено, неколку персони, инаку препознаени како чести посетители на ОК на ВМРО-ДПМНЕ, носеле корпи со вкусни сендвичи(веројатно купени од државни пари) и со истите поминувале под прозорите на локалните куќи. Па, жителите предизвикани од провокативниот мирис на сендвичите, ги напуштале своите топли постели и излегувале надвор од своите сигурни домови. Откако така, бескруполозно намамамени, ќе се најделе на улица, веднаш биле пресретнувани од членови на УМС на ВМРО-ДПМНЕ и ставани присилно во еден од 100.000 (накај 200.000) автобуси*исто платени од државни пари) и транспортирани до Охрид на митинг.

Поради одредени неофицијални информации, кои стигнаа до нашата мајмунска информативна агенција, веруваме дека постојат индиции злите ВМРО-вци истава тактика да ја употребат и на денот на изборите.
Затоа апелираме: Останете рамнодушни на сендвичи и сокчиња...Ние ќе ви дадеме БАНАНИ.

Автор:Мајмун Сончев Банановски
12.05.2008
прекрасно:pos2::pos2::pos2: кај е седиштето на Мајмун прес???:vozbud:

Абе бугарофилчиња дај не тупете и не бидете иронични абдали и признајте дека имало околу 250 автобуси депортирано у охрид... и на митингот во штип немаше многу од страна.. воглавно беа штипјани и кочанчани!!! СОНЦЕТО ЌЕ ОГРЕЕ ЕЈ!!!
Ј.П."Охридски Комуналец" со соопштение до јавноста реагира на однесувањето на учесниците на предизборниот митинг одржан вчера во Охрид:

„После одржаниот митинг на ВМРО ДПМНЕ на 11.05.2008 на плоштадот "Св. Климент Охридски", беше направен пустош не само на плоштадот туку и во целиот град.

Ј.П. "Охридски Комуналец" покрај редовните ангажмани и динамика на одржување на хигиената мораше да ангажира дополнително уште 80 работници, две вонредни возила и машина за метење, за да се врати хигиената во првобитна состојба каква што заслужува Охрид, односно граѓаните. Овие активности беа завршени до 9.30 часот и Охрид повторно блесна во својот сјај.

Во 10.30 часот се јавија 5 активисти од младината на ВМРО ДПМНЕ со по 1 кесе во рацете со намера да собираат отпад или поточно да ја залажат јавноста дека и тие помогнале да се исчисти плоштадот после одржаниот митинг.

За информација на охридската јавност Ј.П. Охридски Комуналец од одржаниот митинг подигна околу 110 м3 пресован отпад или изразено во тежина- 60 тони“.
Значи какви говеда има оваа партија за членови 99,9%. алал да им е нема човек од основно погоре шо завршил. трагично!
а да не има врска ова со тоа што градоначалникот охридски ни е од сдсм па одма и на сајтот на општинава и сајтот на комуналец
ај ќе видиме дали ќе имат вакви реакции после митингот на сдсм...

Камо секој ден ВМРО митинзи да прави, ем дневница ем јадење.
Гратис екскурзија низ Македонија.

:pos:
па да ти кажам право, и ќе прави... има 20 дена кампања...:tv:
 

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
2.522
леееелееее... какви луѓе еј.... вака.. јас нема да коментирам многу околу темава .. ке коменитрам работи кој се БУМ во моментов..


1, прво дека имало 600 автобуси :\ незнам искрено а и не верувам... до кај 300 таму некаде се јаде некако иде.. оваа година не бев на митингот но лани бев и знам како беше и колку имаше....

2, дека имало народ точно е... имало стварно јас гледав и на вести и од ју туб што ставале и другари ми кажуваа е сеа јес да повеќето беа млади него ли стари али сепак и тие имаат право на глас...

3, дека отишле сите ради митингот... ДА ВИДАМ ПА ПАК НЕМА ДА ВЕРУВАМ... јас ај да не претерам ама сигурен сум дека 30% од луѓето кои отишле таму воглавно млади на возраст од 18 до кај 25 26 ( меѓу кои и мои другари ) отишле затоа што е гага превозот... викенд.. убаво време... едноставно искористиле шанса за шетање.. НЕЛИ Е ТАКА ? па и кој не би искористил таква шанса ако им се пружи

4, им давале по 10 евра ??? - СМЕШКА... :) да беше ова вистина новинарите ке имаа еден куп СЛИКИ како им делат пари на граѓаните што отишле... прочитав нешто им давале за јадење симитки ли сендвичи ли што и да е... незнам колку е точно неможам да кажам ништо околу тоа но замислете толкав пат премореност и напнатост па ваљда заслужуваат да каснат нешто и они.. сепак парите за кампањите превозот и други работи се од нивни џеб ( од нашиот џеб и од џебот на нашите родители )

5, Исто така прошитав имало многу ѓубре.. искршени флаши... изгазени тревници... Па добро бре.. да не е ова нешто ново ??? ВАУ ВИДИ КОЛКУ ЃУБРЕ НАПРАВИЈА И ОКО НЕ ИМ ТЕРПНУВА... ма дајте ви се молам... тоа е нормална ствар барем кај нас македонците.. сите си знаеме колкаво ниво на општа култура си имаме... затоа барем КОМУНАЛЕЦ се погрижило следниот ден да биде се средено и исчистено.


и имам нешто до СДСМ овците.... трескате нај различни глупости вадите муабети трачеви и бог ти знае уште што.... Ке ви дојде и на вас редот кога ке носите луѓе во другите градови па ке се покажете и вие кои сте.. за ВМРО овците кажавте што имате.. што треба и што не треба... има една стара македонска поговорка која гласи вака:
КРАЈОТ ГО КРАСИ ДЕЛОТО.. така да нека времето покаже се што треба
 

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
634
НАЈНОВИ ВЕСТИ - НЕ БИЛЕ АВТОБУСИ

ВИДИ СТРЕЛКА

 
Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
нормална работа, кога на митингот учествуваа разноразни наркомани, луѓе кои не знаат кои незнаат што е Европа, кои мислат дека сме во камено време. поточно обични ТИКВАРИ!
Вака сега, болдираново погоре е типичен симптом кај вергиберацијата.
Друго, целата македонска младина е за ВМРО ДПМНЕ (со мали исклучоци како тебе кои ни самите незнаат што добро има направено сдс за Македонија), за СДС мнозинството се старци кои со една нога веќе се влезени во гроб и не мислат дека сме во камено време туку дека сме во времето на друже Тито.
Синоним за најголем наркоман во државава ни е Б.Ц.
И кажи ми дали на крајот на митинзите на СДС сите тиквари го чистат ѓубрето што е оставено?
или па можеби Шекерчето пред да почне да зборува им вика да не фрлаат ѓубре?
 
Член од
30 декември 2007
Мислења
763
Поени од реакции
294
Jas se cudam zosto ne koristea Avio transport, mnogu pobrzo i poudobno za stignuvanje od Skopje do Ohrid. Ova bese golem prpust od strana na VMRO.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom