Зошто му верувате на вашиот партнер?!

Heartbreaker

The Real ROCKNROLLA
Член од
6 декември 2009
Мислења
276
Поени од реакции
28
Искрено, кога влегувам во љубовна врска сум многу претпазлив. Всушност, многу е тешко една девојка да ја стекне мојата доверба. Дури и кога ќе почнам да и „верувам“, пак имам своја резерва во поглед на вистинитоста на работите што таа ги прави. Зошто? Па, само сомничавиот ум е здрав ум.
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ќе го изневериш во првиот момент кога ќе најдеш подобар. :salut:
Ма немој, ти као демек гаташ на гравчиња? Никогаш не сум, а и никогаш нема да изневерам. За мене врската е сериозна работа и ако не ми оди ќе раскинам, кукавички работи зад грб не правам. Доволно се посветувам на врската кога сум во врска, за да не морам да правам глупости на страна, ниту пак некогаш би можела да живеам со фактот дека сум изневерила некој што ме сакал и почитувал.
 
H

^HITMAN^

Гостин
Не верувам никому. Доверба да се има, да сум имал, но 100% никогаш никој нема да ја има кај мене.И не треба да се верува 100% во никој, тоа е еднакво на лудило. Последиците од таа доверба доколку се сруши би биле катастрофални. Секогаш према секој имам доза на резерва, и 100 пари подобро ми е така. Можеби не се предавам на чувствата целосно и не уживам целсно и можеби пропуштам нешто во животот заради тоа, но 100% доверба е ништо освен глупост. Па сите ние сме луѓе, зарем тоа не ви кажува дека во човек не смее да се има доверба, поготово не 100%
 

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
НЕМАМ ПАРТНЕР - "НЕ ВЕРУВАМ ВО НИКОГО" - ЈАС НЕ СИ ВЕРУВАМ СЕБЕСИ/ СУМ СЕ ИЗНЕВЕРИЛА ТОЛКУ МНОГУ ПАТИ ... А КАМОЛИ НА НЕКОЈ ДРУГ ... ОБИЧНО ТЕ ПОВРЕДУВА/ РАЗОЧАРУВА ОНОЈ НА КОЈ НАЈМНОГУ МУ ВЕРУВАШ

edit:
Ќе те замолам да пишуваш во нормален фонт без болд.
leandra

 

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
2.522
епа конкретно ја сум со девојката 2 години у врска а се познаваме вкупно 6 години.. така да има милион и една причина зашо и верувам
 

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Довербата се стекнува со време, а јас и верувам затоа што ја сакам и никогаш до сега кога и да сум ја прашал нешто, секогаш вистината ми ја кажува... :smir:
 

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
Mu veruvam, mene ne mi e problem da veruvam, mu davam sansa da dokaze deka ne sum ja potrosila doverbata naprazno, ako ednas ja potrosi, mu davam i vtora sansa, zasto moeto srce sepak ke go pobara toa, no treta NEMA SANSI!!!!...vtorata mu e i posledna.....pravam raboti so koi mozam da mu ja dokazam doverbata, ako i on ne se potrudi malku izgleda e i bescelno:kesa:
 

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Јас влегувам во врска, било каква, со девизата - ,,Невин додека не се докаже вината,,
Значи му верувам се додека не направи нешто за да ја наруши таа доверба кај мене. Глупаво ми е да се сомневам и постојано да живеам во несигурност.
Подобро е да бидам повредена отколку никогаш да не почуствувам вистинско задоволство кога сум во врска со некој.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom