Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
22 јули 2014
Мислења
621
Поени од реакции
766
Milicvka se so prava e za @Let 3
[DOUBLEPOST=1467768557][/DOUBLEPOST]Milicvka se so prava e za @Let 3
[DOUBLEPOST=1467768672][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1467771968][/DOUBLEPOST]oni ke me ubijat....
 
Последно уредено:
Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.736
Поени од реакции
24.389
Почнав да размислувам на шведски, англиски и црногорски. Златен форум ме држи во форма, да не си го заборавам мајчиниот јазик.

#gordimakjedoncioddijasporata #imetonegodavame #aceenas
 
Член од
22 јули 2014
Мислења
621
Поени од реакции
766
Agde uci finski....Joce Panov daval intervju za sitel....kako se pravat hitovi.....pleme heteroseksualno so ne slusa....a da napravi eden flesh mob? Vi izvadam edna silikonska cicka site ke se razbegate....Rusite ne shijat.....Tam pederi nema....
 

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.700
Поени од реакции
27.627
стај уште некое видео
па и се дуплираат
пак прашувам, како ова корисниче фигурира на форумов сеуште?
 
Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Драга,

одиш на твоето омилено место во еден од омилените градови. Чудни се зајдисонцата знаеш, душата ја лечат. Додека паѓа сонцето зад облаци чиниш паѓа цела тага на овој свет, завршуваат гадостите, сите тежини на душата се спуштаат... таму некаде. Во исто време се раѓа надеж, истото сонце кое го гледаш како зад облаци заоѓа - изгрева за некој друг, на некое друго место, можеби и во друга димензија...
а ти, ти само гледаш осветлени облаци, нечиј одблесок, туѓа радост...
и добро ти е. Знаеш дека има живот, знаеш дека има утре, дека надеж постои... едноставно знаеш.
Чуден живот, чудни зајдисонца, ја лечат душата...

п.с. вечерва повторно.
 
Член од
22 јули 2014
Мислења
621
Поени од реакции
766
Чичко @Anco , nafa se vujnaa mi, nie cela familija sme si malku po taka....kazah i za tebe, vika-Na vujko ti Atanas naciisto mu se спижурило, како да нема кур, смалило се е.....pofanam tam kako da go nema.....A NA NEA I TREBA TVRD I POTENTEN KURRRR...... @Anco pomagaj pobesnela e za kur vujnaa mi!
 
Член од
13 септември 2015
Мислења
1.010
Поени од реакции
2.283
Имам еден другар има 27-8 години,оженет,жена му е 6 години постара и она го одржава буквално за се,му дава пари,кола му купи,на одмор биле Грција се таа платила и пред некој ден му купила гејмерски компјутер:rolleyes:...И сеа сединаме на кафе прееска и тој целиот нервозен и ми вика брат имам еден проблем,и ја сеа се чудам шо му е на човеков и го прашувам да не умре некој,да не е болен некојo_O..А он го пие кафето и ми вика не бе не тоа,никако не можам на Бетмен да претерам една мисија:vozbud:...Јас прснав од смеење тука а он уште озбилен и ми вика ај брат те молам дојди вечер ќе ја тераме заедно.Оди бе коњу еден дрогиран земи работи нешто Бетмен ќе играл ебате детето...Па јас да сум како жена му со се компјутер ќе ги фрлам али и таа нашла со кого да фати работа.
 
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.834
Поени од реакции
10.147
Одам на заболекар(ка) сестрата ми отвара, седнувам на стол и чекам. Иде заболекаркава како си што си муабети безвезе и ми вика опушти се(ја фобија рачката од столот ќе ја откорнам). Ми реди локална и не поминаа 2-3 мин ништо не осеќам, дрво. Си почна да копа по забот и само слушам на радио "болс ин јор маутх"! wtf?! реков ме мана анестезијата...... ама не! Плавуша во бела униформа на штикли ми поправа заб, а на радио Kid Rock - Balls in your mouth....
И после сме биле перверзни...

Sent from my E560 using Tapatalk
 

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Значи кајги забораив да ти пишам вчера дека сакам само една недела да сум апсолутен монарх, значи само една недела не барам поише.
У таа една недела пешаците ќе се бројат на една, максимум две раце !
У таа една недела возачите ќе имаат одврзани раце да ги дигаат на хауба сите оние шо претрчуваат кај што нема пешачки, што се праат мангупи па кај на црвено поминуваат па уште им се курчат на возачиве, тие што коа идат на пешачки чиниш на модна писта одат, тие што иако не по свој избор мора да се движат по коловоз зошто иначе на тротоар има паркирано коли, ама па движењето по коловозот го праат на начин шо идат 2ца еден до друг и ич око не им трепнува што им иде кола, тие мангупите со точаци што ми возат на сред лента зошто си мислат дека се шлепери па као не ги собира велосипедска патека, тие шупаците со скутери шо се праат најпаметни па коа е зелено за пешаци поминуваат на пешачки и одма се уклучуваат во сообраќај...

Значи една недела доволно е, има маме да ебавам !
 

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.032
ДК,
И јас гледам на фејсбук шерован линк Македонското Памукале нешто а у , отворам да видам, видео поставено нешто текст напишан. Си викам фино ова, личи убаво, ќе си се капат прилепчани. скролам најгоре, ко ќе ти видам најгоре во хедеро, курир.мк бил линко.
Ми се згади во душата, ојдов раце да си измијам.
 

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.504
Драга Кајгана,
Од една страна да ти се пофалам, од друга да ти се пожалам. Најдов нова работа, среќен сум за тоа, но од истата пресушив од умор.
:coffee:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom