Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
здраво имам еден проблем, при петинг со женската дојде до некој контакт на половите органи и се појави малце крв, ептен беше површински што незнам не сум сигурен 100% ама мислам дека не е скината. вика дека ја боли малце и како да ја пецка од време на време дали е можно да е скината? ај ако може некој поискусен да ми одговори. фала поздрав
п.с. можеби проблемов не е за тука ама незнаев каде да го поставам прашањето сепак итно ми беше. фала


сеуште никој неможе да ми одговори? :S
Хименот е доста растеглив и не мора да значи дека од прва ќе се скине. Значи може да се скине и после вториот, третиот, петиот пат, а има и жени на кој им е мн растеглив и им се кине дури на пораѓајот!
Ако било површински значи нема шанси си ја скинал.:toe:
 
Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
Ако е таков самобендисан боље остај го.Тешко е дека сте од ист клас и постојано се гледате инаку одма би ти се допаднал некој друг а знам...и самото тоа што е таков далечен уште повеќе те привлекува-што е многу нормално.
А се дружите надвор од училишните клупи? (леле реченицава :) ) Излегувате барем на исти места? Друга е атмосферата надвор и во школо,сигурно е поопуштен и така повеќе ќе можеш да му се доближиш,само треба да одлучиш дали навистина го сакаш тоа пошто сега за сега си неодлучна.
И нема гордост! Мораш некако да му дадеш до знаење дека ти се допаѓа.Никој не е видовит и на секого му треба малку “подгревање“.
Пушти му водичка па види како ќе се однесува после тоа :wink:.

jas bi ti dala sovet,da si ostavis da si se odvivaat rabotite po red i spontano,tipkata sto ti e drugarka stom si se pusta ostavija,vidi i pocekaj da se karas za masko ne cini,baska veke ona te prasala ti si negirala,da kazes obratno sea ke si pomisli i ti sakas da mu se pustas na tipot.Tuka do negde i od negova strana se gleda zs ako prifati so nea da bide nisto ne mozes.Trgni si se na strana i sami rabotite ke vidis kako ke se odvivaat.Posle toa akzi sto se desilo i dali nesto imalo efekt;)pozz

Напишано од credos
Можеби како постар и не ми е токму тука местото, но би сакал и некое туѓо мислење за она што ми се случува. Во брак сум 25 години, со две возрасни деца, сопруга која беше као под моја класа, но ја сакав и се оженив со неа. Како добро ситуиран отсекогаш мечтаев да имам сопруга достојна до мене, па затоа не жалев никогаш да дадам се од себе за мојата навостина голема љубов. Инаку таа отсекогаш е многу голем инат, и тоа ми претставуваше голема пречка за да и ги искажам моите бескрајни љубовни чувстава, а уште помаку да и признам дека никогаш не сум ја изневерил. А излегував, за инат, само колку да бидам као во некој типичен фалбаџиски машки прост свет. Секогаш кога ке ме нападнеше за некое излегување јас и кажував дека нема ништо, дека Господ ми е сведок и никој друг не ми треба, но таа тоа никогаш не го сфати. Во една прилика дури и признав дека не сум имал дрига, дека таа е единствената моја љубов, но таа и тоа не го сфати сериозно. Моја единствена желба или мерак беше да имам комуникација и ништо друго. Сега сме малку далеку од дома, јас сум како во некој затворен свет, така да користам интернет за да се движам во некој свет. Така и стапив во интернет контакт со многу жени од различни страни на светов. Токму тоа беше разлог да со мојата сопруга дојдеме повторно во расправија поради навистина банални причини, и да не комуницираме со денови. Конечно решив да проговорам и на нејзе и признав се, колнејќи се во нашите деца, и се истурив од плачење. Се исповедав пред време но не пред Бога, туку на мојата жена. Таа беше шокирана, и задоволна,..... но за кратко. Затоа што побарав да ми каже дали некогаш ме изневерила. За жал одговорот беше ДА. Ни помалку , ни повеќе , на 40 годишна возраст со две деца, израснати, таа ме изневерила со помлад од нејзе цели 17 години. СО ДЕТЕ. Оправдување, не сум и посветил доволно внимание, и за прв пат после мене почуствувала нешто за друго машко. Ми побара да и простам,....... И ПРОСТИВ, од Бога е. Но како да живеам со тоа. Кога сум веќе празен, кога мојата единствена надеж во мојот живот ме срамни со земја. Верувам дека ќе имам убави совети тука, од вистински и добронамерни луѓе. Ќ е завршам со нешто што го кажувам често последниве денови...ТЕШКО МЕНЕ




И јас би го кажала истото-тешко тебе.
Не е лесно да се прости неверство,да,но во овој случај и самиот си признаваш дека токму ти си причината за неверството.
Си имал мислење за неа-не е достојна за мене-
тоа сигурно и самата таа го има забележано,плус и твоето однесување-кој сум јас,ке правам шо сакам,ти не можеш да ми кажеш-...ете го твојот проблем.
Знам,машките никогаш не се отвараат и не кажуваат до крај,дека нема потреба,ама не е така,со жената треба да се разговара и се да се знае,како и што се случува.
Таа немала доверба во тебе,па затоа и те изневерила,зошто тој да ме понижува а јас него не???
Твоја е грешката,ако можеш да простиш...останува на тебе.
Nemoj da se kaes sto si i prostil neverstvo,dobro si napravil sepak si vo brak,taa si barala uteha vo drug mislejki deka tvoite custva kon nejze ne se iskreni,predhodno si i daval takov utisak.Nema doverba vo tebe ima pricina za toa,so inat nema da gi resis rabotite.Ubavo e da se otvoris pred nejze da i kazes se sto ti lezi na srce i da i pokazes vo dela deka ja sakas.Sepak zborovite se malce vo sporedba so delata.Taa moze si ima tezok karakter i nejke tolku da si gi izrazuva custvata(sepak toa proizleguva uste od detstvoto,ako se razocarala od nejzinite pa za na kraj da svati deka nema nekoj dostoen za nea i deka nikoj ne zasluzuva ona da go saka)probaj i ubedija vo dela,iako sakas da se priblizuvas so drugi preku net dokazii deka nemas nisto loso napraveno,pa sedni i so nea zaedno zblizete se so nekoj od net.Zenski svet e poinakov od maski mn poinaku se gledaat rabotite,imaj na um posvetenosta e ubava rabota i ubavo e da se boris za nekoj sto go sakas.Mora da se potrudis da svati deka ima nekoj sto e tuka za nea i deka ne sluzi samo za fabrika za deca i seks robot(taka da se izrazam-izvini)zensko e poveke od toa;)probaj kako ke ti tecat delata i rabotite pa pisi da znaeme pozz i bez gajle;)imaj verba;)

Lujge ve molam za sovet.Odam so eden 3god a imam 16 toj ima 21god.Imam mnogu problemi so nego.Mozebi ke recete deka sum mala za vrski no vejke tri godini odam i ne mozam pa i ne sakam da stavam kraj.Rabotata e vo toa sto jas ne mu veruvam ni malku,porano toj ne mi veruvase sega se se smeni,obratno,jas ne mu veruvam nemu,postojano placam i nisto drugo.Kolku sto znam me nema iznevereno.t.s.nemam nisto slusnato.no vo dusava nesto me maci deka toj ima druga,deka zbori na tel.so druga,premnogu go kontroliram,toj samo mi vika deka ne bilo toa tocno i deka zaludno sum se macela so gluposti.Koga e taka,zosto custvava mi vikaat poinaku,sekoj negov poteg i pogled mi e mnogu nejasen,sumliv,deneska se karavme za negoviot broj,nesto iscezna kreditot nabrzina,toj vika deka ke mi izvade smetka so broevi za da se uveram deka nikade nema vrteno,no jas pak ne sum mirna,custvuvam nemir,bes,bolka,taga,gnev,ljubomora,nedoverba,ne se custvuvam prijatno,postojano vo solzi i toa ne obicni,lipajne,nervirajne,karajne so nego od ovaa nedoverba,ne znam sto mi e,nemam ni malku samodoverba vo sebe,priznavam kako da ne znam da se cenam samata sebesi,da napomenam toj mi e prv,pominavme niz mnogu problemi i prepreki,se sakavme,se sakame,barem taka mislam,nonstop na tel,nikogas ne se odvojuvame,mnogu sme povrzani i preokupirani eden so drug.Zosto srcevo me boli vaka?Zosto ne mozam da mu veruvam a nemam dokaz deka laze ili deka izneveruva,jas ednostavno propajgam.Se zapostaviv,po celi denovi samo placam vo krevet,osameno se custvuvam,i koga ke mu kazam sto mi e,ponekogas ke mi kaze so ubavo deka gresam,deka mi e veren,no ako istata rabota ja povtoram povejke pati pocnuva da mi vika bidejki sum mu dosaduvala nonstop so toa,mozebi ke mi recete da se skaram so nego,no veruvajte nemam sili,koga i da posakam se plasam da ne go izgubam zasekogas,se plasam od neverstvo posle tolku raboti pominati zaeno,ednostavno nemam hrabrost da resam situacija,ne znam sto mi se slucuva,ova ne se slucuva samo ednas,ova e sekojdnevno,go gledam se odnesuva nekako ladno,nezainteresirano za mene,veli deka me saka mnogu i deka se odnesuva taka bidejki mu e zdosadeno od nedoverbi i karanici,deka ako prodolzam vaka samo ke go izgubam,no nesto e posilno od mene,custvava se mnogu posilni,kako da mi kazuvaat deka me laze,ili pak i tie me lazat,sto da pravam,veruvajte jas tonam,ke vi bidam blagodarna od srce ako mi pomognete spored vasi mislejna,mi trebate i ve molam za soveti vasi,odnapred blagodaram.
NE SUM MNOGU ISKUSNA VO DAVANJE SOVETI,ama se toa ti proizleguva od tvojata glava,ne e ubavo da se custvuvas taka samata si pravis da ti bide loso,stom si tolku vreme so nego i sekogas zaedno i se sto vi se slucuvalo ne e malku,nemas potreba da se custvuvas taka,si go pominuvas vremeto mislejki za toa sto treba d apravis i kako treba da pravis,zs ne s eopustis izlagas i so nego i so drugarki i ostavi gi na str losite misli,se ti proizleguva od glavata,prvin zs nemas doverba vo samata sebe si.Ne go prasuvas postojano taka,zs toa i ke mu se zdosadi i ke go navredi.Sepak ako ne mu veruvas zs si so nego uste zaedno.Uzivaj vo toa sto go imas i potrudi se samata da si se svrtis kon sebe si i idi so taa misla imas mn vreme da gi iskusuvas rabotite vo zivotot 16 gi imas,sekoj sto si pravi nesto poinakvo i gi povreduva lugeto sekogas se vraka,taka da prepusti si se na srceto no ne ja uklucuvaj glavata koga ke ti dojdat takvi misli,da ne te sakase tolku vreme nemase da se vlece so tebe,bidi sigurna vo sebe si i samo napred sto si e tvoe ke si dojde,deckoto spored sto kazuvas e super,decko sto go zasluzuva tvoeto vnimanie,i ti negovoto,UZUVAJ POZZ

Неколку варијанти:

*Ако е слободен, јави му се да искочите онака, другарски.
*Ако си била ти крива за раскинувањето ќе му се јавиш
*Ако бил бивш, значи треба да расчистиш
*Ако бил тој крив за раскинувањето, пак ти ќе му се јавиш
AKO E ON KRIV NE SE JAVUVAJ,TREBA DA SI JA SVATI GRESKATA,AMA AKO SAKAS DA SI RASCISTIS SO SVOITE MISLI JAS TI KAZUVAM DA NAPRAVIS MUABET ZS DOSLO DO RASKINUVANJE KOJA E PRICINATA ZA DA SVATIS NEKOJ RABOTI I SO IDNIOT DECKO DA NE SE DESI ISTOTO ;)
 
Член од
7 јуни 2009
Мислења
72
Поени од реакции
1
Хименот е доста растеглив и не мора да значи дека од прва ќе се скине. Значи може да се скине и после вториот, третиот, петиот пат, а има и жени на кој им е мн растеглив и им се кине дури на пораѓајот!
Ако било површински значи нема шанси си ја скинал.:toe:
нели мислам треба да влезе доволно длабоко за да се скине дали ова имаше и 1 цм ништо повеќе дури и ептен помалце.. јас сепак мислам дека е само како надразнето, но сепак не сум сигурен.
 
Член од
23 август 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0
Напишано од zrnce
Lujge ve molam za sovet.Odam so eden 3god a imam 16 toj ima 21god.Imam mnogu problemi so nego.Mozebi ke recete deka sum mala za vrski no vejke tri godini odam i ne mozam pa i ne sakam da stavam kraj.Rabotata e vo toa sto jas ne mu veruvam ni malku,porano toj ne mi veruvase sega se se smeni,obratno,jas ne mu veruvam nemu,postojano placam i nisto drugo.Kolku sto znam me nema iznevereno.t.s.nemam nisto slusnato.no vo dusava nesto me maci deka toj ima druga,deka zbori na tel.so druga,premnogu go kontroliram,toj samo mi vika deka ne bilo toa tocno i deka zaludno sum se macela so gluposti.Koga e taka,zosto custvava mi vikaat poinaku,sekoj negov poteg i pogled mi e mnogu nejasen,sumliv,deneska se karavme za negoviot broj,nesto iscezna kreditot nabrzina,toj vika deka ke mi izvade smetka so broevi za da se uveram deka nikade nema vrteno,no jas pak ne sum mirna,custvuvam nemir,bes,bolka,taga,gnev,ljubomora,nedoverba,ne se custvuvam prijatno,postojano vo solzi i toa ne obicni,lipajne,nervirajne,karajne so nego od ovaa nedoverba,ne znam sto mi e,nemam ni malku samodoverba vo sebe,priznavam kako da ne znam da se cenam samata sebesi,da napomenam toj mi e prv,pominavme niz mnogu problemi i prepreki,se sakavme,se sakame,barem taka mislam,nonstop na tel,nikogas ne se odvojuvame,mnogu sme povrzani i preokupirani eden so drug.Zosto srcevo me boli vaka?Zosto ne mozam da mu veruvam a nemam dokaz deka laze ili deka izneveruva,jas ednostavno propajgam.Se zapostaviv,po celi denovi samo placam vo krevet,osameno se custvuvam,i koga ke mu kazam sto mi e,ponekogas ke mi kaze so ubavo deka gresam,deka mi e veren,no ako istata rabota ja povtoram povejke pati pocnuva da mi vika bidejki sum mu dosaduvala nonstop so toa,mozebi ke mi recete da se skaram so nego,no veruvajte nemam sili,koga i da posakam se plasam da ne go izgubam zasekogas,se plasam od neverstvo posle tolku raboti pominati zaeno,ednostavno nemam hrabrost da resam situacija,ne znam sto mi se slucuva,ova ne se slucuva samo ednas,ova e sekojdnevno,go gledam se odnesuva nekako ladno,nezainteresirano za mene,veli deka me saka mnogu i deka se odnesuva taka bidejki mu e zdosadeno od nedoverbi i karanici,deka ako prodolzam vaka samo ke go izgubam,no nesto e posilno od mene,custvava se mnogu posilni,kako da mi kazuvaat deka me laze,ili pak i tie me lazat,sto da pravam,veruvajte jas tonam,ke vi bidam blagodarna od srce ako mi pomognete spored vasi mislejna,mi trebate i ve molam za soveti vasi,odnapred blagodaram.


NE SUM MNOGU ISKUSNA VO DAVANJE SOVETI,ama se toa ti proizleguva od tvojata glava,ne e ubavo da se custvuvas taka samata si pravis da ti bide loso,stom si tolku vreme so nego i sekogas zaedno i se sto vi se slucuvalo ne e malku,nemas potreba da se custvuvas taka,si go pominuvas vremeto mislejki za toa sto treba d apravis i kako treba da pravis,zs ne s eopustis izlagas i so nego i so drugarki i ostavi gi na str losite misli,se ti proizleguva od glavata,prvin zs nemas doverba vo samata sebe si.Ne go prasuvas postojano taka,zs toa i ke mu se zdosadi i ke go navredi.Sepak ako ne mu veruvas zs si so nego uste zaedno.Uzivaj vo toa sto go imas i potrudi se samata da si se svrtis kon sebe si i idi so taa misla imas mn vreme da gi iskusuvas rabotite vo zivotot 16 gi imas,sekoj sto si pravi nesto poinakvo i gi povreduva lugeto sekogas se vraka,taka da prepusti si se na srceto no ne ja uklucuvaj glavata koga ke ti dojdat takvi misli,da ne te sakase tolku vreme nemase da se vlece so tebe,bidi sigurna vo sebe si i samo napred sto si e tvoe ke si dojde,deckoto spored sto kazuvas e super,decko sto go zasluzuva tvoeto vnimanie,i ti negovoto,UZUVAJ POZZ

Fala vi na site,i tebe isto fala za sovetot,no veruvaj mnogu mi e tesko,jas prodolzuvam so istoto jas ne mozam da se smenam,prmnogu si se macam i se si mislam kako da sum vo pravo,custvata mi kazuvaat taka,premnogu e tesko veruvaj mi,ne mu veruvam ni malku,i ne znam kako ke prodolzam.
 
Член од
7 јуни 2009
Мислења
72
Поени од реакции
1
Хименот е доста растеглив и не мора да значи дека од прва ќе се скине. Значи може да се скине и после вториот, третиот, петиот пат, а има и жени на кој им е мн растеглив и им се кине дури на пораѓајот!
Ако било површински значи нема шанси си ја скинал.:toe:
добила менстурација цц :) за џабе толку паника :) тоа е памет у глава следниот пат не на крај на месец точно хехех полна месечина е :P
 

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
добила менстурација цц :) за џабе толку паника :) тоа е памет у глава следниот пат не на крај на месец точно хехех полна месечина е :P
Јас би рекла да не бидеш толку сигурен...
Наредниот пат кога вистински ке се -заиграте-,ако нема ништо не,биди изненаден:helou:
 
Член од
30 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
5
Ми се свиѓа едно девојче, кое сеа брзо раскина со дечкото.Е сеа,на моменти мислам дека ептен си одговараме,на моменти не сум сигурен во тоа:D.Како да го дознаам тоа,што да превземам без да го расипам другарството,по шо ептен ја ценам и ми значи?позз:helou:
 
Член од
8 септември 2009
Мислења
85
Поени од реакции
8
Моето момче едноставно е мн мирно..фин е, културен,смирена личнсот..но едно ми пречи...неговата поставеност во однос на другите..и спрема другите е добар како и со мене...па затоа мн негови блиски другарки го нарекуваат нагалено,се случи пред некој ден наша блиска другарка ( како по обично да го гушни силно и бакнеж во лице) почна да го гали низ косата...ми смета тоа навистина...не знам дали е ова љубомора или сум премногу строга во мислењето?
 
Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Ми се свиѓа едно девојче, кое сеа брзо раскина со дечкото.Е сеа,на моменти мислам дека ептен си одговараме,на моменти не сум сигурен во тоа:D.Како да го дознаам тоа,што да превземам без да го расипам другарството,по шо ептен ја ценам и ми значи?позз:helou:
Следи го срцетот-говори една поговорка.Не сум соодветна за совеети...ама ако на време не се олдучиш не дај боже можеш да ја загубиш шансата која ти се пружила.Сепак,таа само што раскинала.Не заборавај девојчиињата се по4уствителни во однос на посилинот пол.Не сум јас некоја да ти соли памет али според мене најпаметно би ти било да почекаш.Дружи се се уште со неа,покажи и дека ти значи...ама увери се можеби се уште има чувства за бившиот..Ти ќе излезеш најповреден тогаш:wink:

Моето момче едноставно е мн мирно..фин е, културен,смирена личнсот..но едно ми пречи...неговата поставеност во однос на другите..и спрема другите е добар како и со мене...па затоа мн негови блиски другарки го нарекуваат нагалено,се случи пред некој ден наша блиска другарка ( како по обично да го гушни силно и бакнеж во лице) почна да го гали низ косата...ми смета тоа навистина...не знам дали е ова љубомора или сум премногу строга во мислењето?
Тогаш ти си среќна девојка.Ти честитам.Реткост е да најдеш такво момче особено периодов.Меѓутоа ако тоа толку ти пречи ти велам зошто не зборуваш со него.Ако те сака ќе те ислуша.Можеш да му кажеш дека многу ти значи...:pipi::nesvest:Дека понекогаш ти пречи што твоите другарки си имаат таква слобода со него(или пак подобро кажи го тоа на таа другарака)Ако е другарка ќе ти свати..Ти посакувам се најубаво,..И,верувај ми знам како е кога некој така си игра со тебе.Сепак можеш да одлучиш да молчиш...можеби тоа нема да се повтори...Крај на крај..твој избор
 
Член од
14 јуни 2009
Мислења
147
Поени од реакции
21
не си многу строга....љубоморна си, а и мислам дека тоа потсвесно и ти одговара...пошто тој е мирен и ништо неправи, дури ни кога сестра му си игра играчки со тебе(така нешто имаше ако не се лажам), и сега пак ништо неправи кога го галат блиски другарки, пошто е многу смирена личност исто така :icon_lol:...ја мислам дека е добро и ти да станеш малку смирена личност и да искулираш малце во однос со него....ама нема да можеш како и да е, зашто си женско :icon_lol:...така иде тоа, поготово во средношколски денови....ако се однесува подруго од како што се однесува,а ти не се замараш повеќе, ти ќе се дигнеш и ќе го откачиш после некое време...тоа е класика...така стојат работите...ако не ти се верува-верувај...ќе видиш кад тад :icon_lol:
шала на страна...гледај да бидеш малце посталожена и да го оцврстнеш малку карактерот.
 

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Jas pak se zaljubiv vo edno momi4e..i toa pred 2-3 dena..koga pravev muabet so nea.I reov a gledam nov decko imash(i pisheshe na Facebook).I taa mi vika"abe ne mi e decko,samo taka...nemam najdeno nekoj sho ne lazhit...ko kje go najdam...epa togash kje svatam seriozno"...i jas i rekov na shala demek jas ne lazham...i samo mi re4e"Dokazhimi"...ama ona nekako deka saka da i dokazam deka ne lazham......Sakam da i re4am deka 4uvstvuvam nesho kon nea...ama pak za ovie raboti sum mn.srazmezliv......mal sovet kako da i pristapam...zasho raa e prvata kon koja 4uvstvuvam vakvo nesho....fala odnapred:smir:
 

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Jas pak se zaljubiv vo edno momi4e..i toa pred 2-3 dena..koga pravev muabet so nea.I reov a gledam nov decko imash(i pisheshe na Facebook).I taa mi vika"abe ne mi e decko,samo taka...nemam najdeno nekoj sho ne lazhit...ko kje go najdam...epa togash kje svatam seriozno"...i jas i rekov na shala demek jas ne lazham...i samo mi re4e"Dokazhimi"...ama ona nekako deka saka da i dokazam deka ne lazham......Sakam da i re4am deka 4uvstvuvam nesho kon nea...ama pak za ovie raboti sum mn.srazmezliv......mal sovet kako da i pristapam...zasho raa e prvata kon koja 4uvstvuvam vakvo nesho....fala odnapred:smir:
Па ако си сигурен дека ја сакаш, докажи и дека не лажеш.Таа тоа го бара од тебе.Еден искрен муабет со неа, кажи и што чувствуваш и тоа е тоа.Ако ја сакаш, нема потреба да се срамиш......затоа што ќе останеш без љубов.:нана:
 

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.552
Поени од реакции
1.606
Jas pak se zaljubiv vo edno momi4e..i toa pred 2-3 dena..koga pravev muabet so nea.I reov a gledam nov decko imash(i pisheshe na Facebook).I taa mi vika"abe ne mi e decko,samo taka...nemam najdeno nekoj sho ne lazhit...ko kje go najdam...epa togash kje svatam seriozno"...i jas i rekov na shala demek jas ne lazham...i samo mi re4e"Dokazhimi"...ama ona nekako deka saka da i dokazam deka ne lazham......Sakam da i re4am deka 4uvstvuvam nesho kon nea...ama pak za ovie raboti sum mn.srazmezliv......mal sovet kako da i pristapam...zasho raa e prvata kon koja 4uvstvuvam vakvo nesho....fala odnapred:smir:
Викни ја некаде полу-насамо и застани пред неа. Гледај ја во очи 2-3 секунди.

Ако навистина чувствуваш нешто за неа, ќе ти се покосат нозете. Ако е така, навали се кон неа и задржи се за неа (но немој со цела сила, за да не ја кутнеш на земја). Потоа, ако ти недостасува здив, побарај да ти даде вештачко дишење. Не да ѝ го кажеш тоа, туку со твојата уста допри се до нејзината и почни да го бараш твојот здив во нејзината уста.

Ако е сè во ред, и нејзе ќе ѝ се покосат нозете и ќе почне и таа да го бара нејзиниот здив во твојата уста.


Со среќа и само напред. :helou:
 

xxjoint

manga
Член од
8 јануари 2010
Мислења
6
Поени од реакции
0
ZRNCE* Tvojava situacija ne odi na dobro najiskreno ti kazuvam od iskustvo zatoa sto i jas bev vo slicna situacija kako i ti. Imas 16 god a deckoti 21 i odite 3 god ako dobro razbrav a samoto toa kazuva deka se raboti za dolga vrska i kako sto ti go opisa deckoti jas se vidov vo opisot. Mislam deka ne treba da go stegas tolku zatoa sto ako nemas verba vo nego posle 3 god toj mnogu i nema da se zamara. Toj bi ti raskinal koga bi mozel megutoa te gleda kako stradas na 16 god i krivo mu e toa da ti go napravi i mislam deka ke mora da se smenis barem malku da go zivees zivotot i da bides posrecna so deckoti. Odnesuvaj se kako da ste na pocetok na vrska i pomesti ja od mrtva tocka zatoa sto ako prodolzite vaka eden ke pukne a mislam deka toa ke bide deckoti a ne bi sakale toa da se sluci. I kako sto sekogas velam na kraj pa koj ga e*e nema da se umre .. :smir:
 

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ми се свиѓа едно девојче, кое сеа брзо раскина со дечкото.Е сеа,на моменти мислам дека ептен си одговараме,на моменти не сум сигурен во тоа:D.Како да го дознаам тоа,што да превземам без да го расипам другарството,по шо ептен ја ценам и ми значи?позз:helou:
Единствен начин да го дознаеш тоа е да направиш неш со неа.Ако си одговарате супер, ако не без карање прекинете ја врската и продолжете си со другарството. Се ова шо го кажав е океј, ама само ако има сфаќање меѓу вас двајцата и ако тоа и двајцата го сакате. Тоа треба ти да го процениш во дадени моменти.
Моето момче едноставно е мн мирно..фин е, културен,смирена личнсот..но едно ми пречи...неговата поставеност во однос на другите..и спрема другите е добар како и со мене...па затоа мн негови блиски другарки го нарекуваат нагалено,се случи пред некој ден наша блиска другарка ( како по обично да го гушни силно и бакнеж во лице) почна да го гали низ косата...ми смета тоа навистина...не знам дали е ова љубомора или сум премногу строга во мислењето?
На нас женските никако не може да ни се погоди. Де сакаме некој фраер шо сите ќе трчаат по него а ти ке го имаш, ама кога гледаме дека не ја бива таа дека пукаме од љубомора, сакаме фин дечко добар. Ама па и таков не ни одговара оти сме желни за акција.
И мојот е добар и мирен и ја напати се нервирам шо е таков, ама кога ке подразмислиш подобро е таков отколку некој шо ке те изневерува.
Иначе ова твоево е чиста љубомора, нема некоја друга на која ќе бидеш, па ај колку на нешто да се биде љубоморен, пошо кај женските љубомората е у крвта. Смири се малце, ти си со него, уживај дур го имаш, дури те почитува, оти ако после налеташ на некој шо е сосем спротивен од овој ке си го бараш назад, ама нема...
Jas pak se zaljubiv vo edno momi4e..i toa pred 2-3 dena..koga pravev muabet so nea.I reov a gledam nov decko imash(i pisheshe na Facebook).I taa mi vika"abe ne mi e decko,samo taka...nemam najdeno nekoj sho ne lazhit...ko kje go najdam...epa togash kje svatam seriozno"...i jas i rekov na shala demek jas ne lazham...i samo mi re4e"Dokazhimi"...ama ona nekako deka saka da i dokazam deka ne lazham......Sakam da i re4am deka 4uvstvuvam nesho kon nea...ama pak za ovie raboti sum mn.srazmezliv......mal sovet kako da i pristapam...zasho raa e prvata kon koja 4uvstvuvam vakvo nesho....fala odnapred:smir:
Ако постои љубов и се што правиш е од љубов таа сама ке си сфати дека не ја лажеш. Прави како ти вика срцето, нема да се излажеш(ако стварно си ја засакал за толку кратко време).Нема срамење, срамот не е во мода одамна.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom