DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
- Член од
- 6 април 2010
- Мислења
- 19.558
- Поени од реакции
- 17.387
Страшно без-идејно игра Рома..
Досега ние функционираме одлично пу пу да не не почудам
Страшно без-идејно игра Рома..
Valjda Rudi poso go vadi tottiаииии го исвиркаа Тоти при замената..
Мислам дека имаше контакт, минимален ама доволен.Колку само немаше фаул, Артуро Ди Каприо
Досвидања Видал, спокојное ночи
I ja mislim deka mu dade vtor zolt ,avtomatski crven neli ? ah kjerata pak ja naredivteКонтакт имаше, но не беше оној намерен за фаул мислам. Двајцата трчаа во одредена насока и им се пресекоа патишка, но бидејќи Видал беше понапред, овој го закачи и првиов падна.
Не ми се свиѓа резултатов, најмногу поради тоа што Рома ништо не направи и даде гол со играч мање.
Подобро Јувентус да напнеа, отколку што пуштија да бидат напнати. И вака, и така се трошеа.Требаше или да напнат, или игра да смират, а не - горенаведеното.
Недопустливо ми е да се прими гол со играч мање, кој сака нека е противник, без разлика то во случајов беше прекин и немаше некоја си улога дали некој е со играч повеќе или помалце.
п.с. Не доби Видал жолт пред овој во 85-та? Ми се причини дека доби(освен ако не сум го смешал), а и коментаторов рече
I ja mislim deka mu dade vtor zolt ,avtomatski crven neli ? ah kjerata pak ja naredivte
Знаев дека Григор Прличев е фан на Јувентус,не за џабе турците го осудија и измачуваа..На полувреме го пишев.
Вечер таа распашана банда од Северот, тим во кој не тече чиста италијанска крв, туку е измешан со англо-германска,клуб кој стана срам за Италија, воедно и причина за сегашното ни никакво првенство, тим со криминално досие во очите на целиот фудбалски свет,вечер ќе добие три комада од гордоста на Југот и се она што е чистокрвно италиканско, клубот со скромни пехари во својата витрина, но чиста душа, гордоста на Рим, Рома!!