Xibalba
Corona Australis
- Член од
- 24 јануари 2012
- Мислења
- 6.090
- Поени од реакции
- 11.494
Да, и на мене ми кажаа дека на 31-ви април ќе стане над 5000 денари.Koa ke bide 5000 den/akcija ke vidime, sto e sto
Да, и на мене ми кажаа дека на 31-ви април ќе стане над 5000 денари.Koa ke bide 5000 den/akcija ke vidime, sto e sto
Не ми се верува, али ај ќе причекаме.Да, и на мене ми кажаа дека на 31-ви април ќе стане над 5000 денари.
Сигурно нема да губам време за целосната анализаНема корист од коментари во од еден ред во кој се вели Акцијата ХХХ ќе биде ХХХ денари на ДД ММ ГГ датум
--- надополнето: 14 февруари 2014 во 01:00 ---
Да беше толку просто сите ќе бевме милијадери овде.
Те разбирам зафатен си со правење милиони на МСЕ па повеќе од еден ред нема време.Сигурно нема да губам време за целосната анализа
Лани беше 15 мај оваа година не се знае сеуште. Рано е...Koj den e posleden za trguvanje so akciite na Replek za steknuvanje pravo za dobivanje dividenda?
Лани беше во крај на април. За ова година незнам. Мене ми изгледа многу ова ама можно е тука некаде да е. Официјално ова не би требало да е познато и да се објавува сега. Инаку според оваа добивка и 50% исплата на добивка како дивиденда би било 350 денари по акција ако се е поплан за 2016 би требало окулу 400-450 денари по акција. Иако сум малку скептичен дека воопшто и ќе дадат дивиденда.Читам по други форуми ТНБ има 10.3 милиони профит за лани, да не има некој повеќе инфо кога ќе го објават годишниот извештај?