Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Ne se dovolno zreli za vrska jbg ima golem izbor I za nego I za nea nemoze da se vrzat za eden
Баба ми и дедо ми биле зрели, на 20 години, абе ајде не трескајте, само измислувате западни трендови... Аманте веќе

Баба ми и дедо ми биле зрели, на 20 години, абе ајде не трескајте, само измислувате западни трендови... Аманте веќе
Tie bile drugi vreminja ne bile tolku moderni nemalo internet sega ako sakas mozes odma da najdes nekoj nekoja

Tie bile drugi vreminja ne bile tolku moderni nemalo internet sega ako sakas mozes odma da najdes nekoj nekoja

И не било до времињата, до луѓето било... Сега забегаа 90%, барајќи принц или принцеза, затоа и толку брзо им трае "љубовта", се повредуваат, разведуваат, одат со други.. Самите ги комплицираме работите... Не ми се зборува понатаму...

ДушкоМкд и Лудата Ти.

Еве зшто сте сами.Место да си пишнете нешто у пепе, ви сте се фатиле за бабефци и дедофци и за нови времиња.

Можда ке си одговарате и спанѓате, па ваши унуци ке раскажуеф како баба и дедо им се запознале на форум...

Среќно.

Ne se dovolno zreli za vrska jbg ima golem izbor I za nego I za nea nemoze da se vrzat za eden

Вие девојките сте познати по зрелост, 99% сте зависни од тоа телефоните инстаграм и главен муабет шминка облека др ретко која знае

ДушкоМкд и Лудата Ти.

Еве зшто сте сами.Место да си пишнете нешто у пепе, ви сте се фатиле за бабефци и дедофци и за нови времиња.

Можда ке си одговарате и спанѓате, па ваши унуци ке раскажуеф како баба и дедо им се запознале на форум...

Среќно.
Neka ja prasa, mozi i nea i se klecka ;)

Премногу се идеализира бракот.Зависи чоек на што ќе налета.Во повеќето случаи денеска важи правилото-Пред и потоа!

Dead Silence GIF by Studios 2016

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom