Баба ми и дедо ми биле зрели, на 20 години, абе ајде не трескајте, само измислувате западни трендови... Аманте веќеNe se dovolno zreli za vrska jbg ima golem izbor I za nego I za nea nemoze da se vrzat za eden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баба ми и дедо ми биле зрели, на 20 години, абе ајде не трескајте, само измислувате западни трендови... Аманте веќеNe se dovolno zreli za vrska jbg ima golem izbor I za nego I za nea nemoze da se vrzat za eden
Tie bile drugi vreminja ne bile tolku moderni nemalo internet sega ako sakas mozes odma da najdes nekoj nekojaБаба ми и дедо ми биле зрели, на 20 години, абе ајде не трескајте, само измислувате западни трендови... Аманте веќе
Tie bile drugi vreminja ne bile tolku moderni nemalo internet sega ako sakas mozes odma da najdes nekoj nekoja
И не било до времињата, до луѓето било... Сега забегаа 90%, барајќи принц или принцеза, затоа и толку брзо им трае "љубовта", се повредуваат, разведуваат, одат со други.. Самите ги комплицираме работите... Не ми се зборува понатаму...
Ne se dovolno zreli za vrska jbg ima golem izbor I za nego I za nea nemoze da se vrzat za eden
Neka ja prasa, mozi i nea i se kleckaДушкоМкд и Лудата Ти.
Еве зшто сте сами.Место да си пишнете нешто у пепе, ви сте се фатиле за бабефци и дедофци и за нови времиња.
Можда ке си одговарате и спанѓате, па ваши унуци ке раскажуеф како баба и дедо им се запознале на форум...
Среќно.
Рано е, да залади барем на27целзиуси...Neka ja prasa, mozi i nea i se klecka![]()