Зимска полова еднаквост

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.554
Поени од реакции
35.669
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Мојот херој.

:cuc: :cuc: :cuc:

Меѓу-комшиски дијалог на тема „Снегот пред зграда“ кој испраќа многу моќна порака до женскиот пол, кој со години се бореше за полова еднаквост. Сега, кога конечно ја добија, може да ја покажат еднаквоста на дело :)

Благодарност до Милош за фотката.
zimska-polova-ednakvost-73802.jpg

Е не... мажите ова, мажите она. Земете исчистете еднаш за промена... да ве видам.
Кај е Блонди да се произјасни на темава, да видиме колку снег исчистила таа зимава....

Уште вака се дискутира по зградите ? Немаат фејсбук групи ? :confused:
Twitter е ова :)

Е, убаво и рекол. Преку глава од ваквиве.

Сликата од Милош поставена на неговиот ФБ-профил пред 3 часа со скоро 400 лајкови :)

-„Ако комшиката чуе за полова еднаквост, ќе треба да си ја пеглаш кошулата“
-„Ко ќе зачистат они у ВЦ, тогаш и ние снег“.

Owned!

Бараа полова еднаквост епа ете им ја нека ја земат сега во своја рака. :cuc:

Баш да го видам тој „јунак“ што ќе ја пушти жена му да чисти снег пред куќа :) .

Уште снег да чистат жениве и стварно може да се укине машкиот пол којшто кај нас и онака не се покажа многу способен.

Полова еднаквост е и ние да правиме домашни работи ама нас не ни се пегла, чисти и готви така да порадо ќе чистам снег цел ден него да се маткам со алишта и манџи по дома :).

Баш да го видам тој „јунак“ што ќе ја пушти жена му да чисти снег пред куќа :) .

Уште снег да чистат жениве и стварно може да се укине машкиот пол којшто кај нас и онака не се покажа многу способен.

Полова еднаквост е и ние да правиме домашни работи ама нас не ни се пегла, чисти и готви така да порадо ќе чистам снег цел ден него да се маткам со алишта и манџи по дома :).

Овоа за да освоиш нечие женско срце ли? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom