Crystal castle Член од 17 декември 2007 Мислења 178 Поени од реакции 7 7 јули 2008 #1 Ve molam, kazete mi ako znaete, koga se polagaat priemnite ispiti na katedrata za germanski jazik i knizevnost i koi se uslovite za zapisuvanje.
Ve molam, kazete mi ako znaete, koga se polagaat priemnite ispiti na katedrata za germanski jazik i knizevnost i koi se uslovite za zapisuvanje.
еци^^^ Walking the line of nature's palm Член од 9 декември 2005 Мислења 2.945 Поени од реакции 58 8 јули 2008 #2 Crystal castle напиша: Ve molam, kazete mi ako znaete, koga se polagaat priemnite ispiti na katedrata za germanski jazik i knizevnost i koi se uslovite za zapisuvanje. Кликни за повеќе... www.ukim.edu.mk Таму го имаш конкурсот за запишување на додипломски студии на универзитетот Кирил и Методиј!
Crystal castle напиша: Ve molam, kazete mi ako znaete, koga se polagaat priemnite ispiti na katedrata za germanski jazik i knizevnost i koi se uslovite za zapisuvanje. Кликни за повеќе... www.ukim.edu.mk Таму го имаш конкурсот за запишување на додипломски студии на универзитетот Кирил и Методиј!