Zamunda.net (официјална тема)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само мене ли не ми отвара или исто е кај другите?

The service is temporarily unavailable
Possible reasons of this error message:

Your active subscription has expired Suspension of service due to violation of AUP
Please contact us if you are the owner of the website

:place:
Кај мене ок е :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.989
Поени од реакции
16.426
Сега пробав од Chrome да ја отворам нема проблем само на лисицата ми го дава ова, any solutions?
Истото е и кај мене, на опера не ја отвора од синоќа..на другите не сум пробал.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Само мене ли не ми отвара или исто е кај другите?

The service is temporarily unavailable
Possible reasons of this error message:

Your active subscription has expired Suspension of service due to violation of AUP
Please contact us if you are the owner of the website

:place:
Си ја отвара таман.

Оди во RUN, пиши CMD, таму пиши ipconfig /flushdns

Пробај отвори пак преку сите прелистувачи.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
да не слушајно имаш стегнато некоја заштита па да ја блокира страната од отворање?
Немам чепкано такви работи, еден момент ми ја отвара друг момент аш ја нема :(. Нема врска штом ја отвара на хромот не му се замарам толку барем сега за сега.

Член од
7 јуни 2010
Мислења
70
Поени од реакции
17
Od pred nekoj den koga odam na odreden torrent ne mi otvara mala slika za istiot... iskreno toj novitet mi bese predobar kaj zamunda i mozebi samo toj mi falese bar mene licno ama ko so gledam pak go nema sega. Osobeno bese korisen za filmovite koga mozese da se vidi omotot a sega taa opcija ja nema kaj mene. Ako znae nekoj nesto poveke okolu toa neka pise :(

Член од
24 јули 2011
Мислења
34
Поени од реакции
4
http://bgtorrentz.net/zelka-org/ ставите место зелка-орг ,било кој торент замунда нет ,рар и тн и ке ви отвори само треба да се сменат прохите ал да не филозофирам отворите и ке се снајдете ,позз[DOUBLEPOST=1437990658][/DOUBLEPOST]http://bgtorrentz.net/zelka-org/ ставите место зелка-орг ,било кој торент замунда нет ,рар и тн и ке ви отвори само треба да се сменат прохите ал да не филозофирам отворите и ке се снајдете ,позз

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Може ли некој да ми каже каде може да се најде филмот "До Балчак" дали го има на замунда или на некоја друга страна нека ме упати некој ?

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
794
Може ли некој да ми каже каде може да се најде филмот "До Балчак" дали го има на замунда или на некоја друга страна нека ме упати некој ?
Сега само што проверив на Замунда го нема

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
А на која од страниве би можело да го има (зборам за пиратскиве) ?
мислам го нема уште на торенти, барав и по приватниве и по неколку јавни тракери, нема ништо..

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
мислам дека нема пуштено двд во продажба, така да никаде не може да го најдеш. имаше неколку кино проекции и тоа беше.

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Дечки, извесно време веќе, никако не сака да тргни спуштање филм со повеќе гб од замунда. Нешто со помалку гб се спушта, Топ Геар 10гб сега брзо спуштив, тргна без проблем, арно ама филм 4,8,30гб никако. Пред да почни вака да прај се си се спушташе нормално. Истото и на аренабг ми го прај. Да не знај некој чаре? Некои сетинзи да не се?

Kajgana Shop

На врв Bottom