Rehan
Sith Lord
- Член од
- 18 мај 2006
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 0
И еве не пак "благословени сме" со бесплатен интернет. И така си реков немам никаков уопште интернет, го избришав прашината од мојта стара 56ка и го убацив во ПЦ то. Пишам јузер(читај лузер) и пасворд и број. И ко за чудо нема линија. Зафатена е. Хај мајката си велам, да не грешив нешо. Ај одново, пак несака. Видов невидов пишам тој старио јузер и пасворд и одма влага. Дисконект и одново владиниот пасворд и јузер само со друг број 055857857, на него на прва фати. И си терам така ден, два, три, па еве и четвртио се врти, ко се најдов на мирц со еден другар ми вика брат одма исклучвај се се плаќа на тој број.
Уше нешо: Стабилноста е шит, 3 пати ми падна само дури пишам ова. Не дека некој ќе сака ама еве нека проба:
username: vladanarm
password: ostvaruvame
broj: 055-858858
Прашањето ми е: Дали се плаќа ова стварно на другио број (055857857) оти ако да, да барам друго живеалиште пошто ќе ме банираат од дома. For real, :ban?:
да бе фор реал.:nesum:
да не сака да прими некој како цимер 20 годишен студент, просечен со изглед, малце “елегантно“ пополнет овде и онде. И онаму исто така
хигиената ми е на ниво, се што ми треба е само топол кревет и нишо поќе. Однапред благодарам.
Уше нешо: Стабилноста е шит, 3 пати ми падна само дури пишам ова. Не дека некој ќе сака ама еве нека проба:
username: vladanarm
password: ostvaruvame
broj: 055-858858
Прашањето ми е: Дали се плаќа ова стварно на другио број (055857857) оти ако да, да барам друго живеалиште пошто ќе ме банираат од дома. For real, :ban?:
да бе фор реал.:nesum:
да не сака да прими некој како цимер 20 годишен студент, просечен со изглед, малце “елегантно“ пополнет овде и онде. И онаму исто така

хигиената ми е на ниво, се што ми треба е само топол кревет и нишо поќе. Однапред благодарам.