За колку време пристигнува пратка по пошта од...?

• Креатор на темата Креатор на темата german_girl
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 јуни 2011
Мислења
15
Поени од реакции
0
Za kolku vreme bi mozelo da stigne pratka od Amerika mislam deka e so obicna posta prateno??

зависи од кој дел на америка, минимум е 7 дена, но може да потрае и повеќе од 1 месец.
Во просек негде околу 15 дена би требало да биде (ова ти кажувам од искуство :))

So sigurnost 2 nedeli?Si poracuvala nesto, imas nekakvo iskustvo?A se brojat samo rabotni ili i sabota i nedela?
Fala odnapred
--- надополнето: Aug 22, 2011 10:57 PM ---
od mississippi
--- надополнето: Aug 22, 2011 11:01 PM ---
izvini si poracuval li?

да од амазон имам порачувано неколку пати, најбрзото стигна за 5 дена, а „најспорот“стигна за 23 дена но сепак доколку е по нормална пошта неможеш точно да се знае .

Германска женска чека пратка од Америка во Македонија?! Не ме заебавај :ROFLMAO:

Он топик: просек е од 15 до 20 дена. Зависи како ке ги фати летовите :) Некогаш може и месец дена некогаш 10 дена....:)

Fala vi na site za odgovorite
--- надополнето: Aug 22, 2011 11:11 PM ---
Германска женска чека пратка од Америка во Македонија?! Не ме заебавај :ROFLMAO:

Он топик: просек е од 15 до 20 дена. Зависи како ке ги фати летовите :) Некогаш може и месец дена некогаш 10 дена....:)

Da na odmor sum vo Makedonija zatoa mi e hitno da prasam, posle ke treba vo germanija da mi go prepratat, pa pak da cekam:(. Tuka sum do 31 august a prateno e na 20 august

Da na odmor sum vo Makedonija zatoa mi e hitno da prasam, posle ke treba vo germanija da mi go prepratat, pa pak da cekam:(. Tuka sum do 31 august a prateno e na 20 august
Од која страна го порача? Тешко да ти стигне, ипак одмори, гужви....

има некој шанси да стигне но се многу мали ...

аман бе девојче овде не си најде патики или од германија туку од мисисипи ????(n)
сигурно 2 до 3 недели ќе ги чекаш

Мање више 2 недели. Кога нарачував од Амазон по обична пратка за толку време ми стигна.

Hahaha ne se patiki.Toa e mnogu, a mi imaat kazano deka ponekas ne ni stasuvale zar e mozno toa, do tolku li se nasive?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom