За девојките: Дали ве привлекувa задникот кај момците?

• Креатор на темата Креатор на темата srni4ka
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 февруари 2008
Мислења
28
Поени од реакции
5
Dali ve privlekuva zadnikot kaj maskiot pol?!
Mene licno premnogu,decko mi ima preubav cvrst zadnik i mnogu me pali,kazete vase mislenje

pisete koe masko ima dobar zadnik

x35134524618557384.jpg
matthew mcconaughey
dbilan04ep0.png
ne mu go znam imeto ama peese na evrovizija
beckham1.jpg
David Becham
307809952_e7fbf99a11_o.jpg
Channing Tatum
josh_duhamel.jpg
Josh Duhamel

Da mn0gu n3 privl3kuva! I zadnik0t na d34k0 mi 3 mn0gu ubav i m3 pali. Drugit3 s3 nula za n3g0vi0t pa n3ma ni da gi k0m3ntiram:toe:

Тро ќе ме нема на форум и почнуват убајте теми. Поздрв4е и од мене, одговорот е позитивен, не се секирај.

Ебаго, да ја отвараше некој друг темава одма ке пишевте сериозни... Не чини вака, не сте интересни со 6 4 0 итн. Глупо изгледате.

Ептен се сложувам... И ако веќе темата е оценета како непожелна и несоодветна, зошто по ѓаволите стои со толку офтопик мислења?! :toe:

Јас сеуште чекам да видам сериозни одговори бидејќи искрено ме интересира мислењето на девојките по темава, а и се надевам и сликички дека ќе закачат... Благодарам.

Не ме привлекуваат мушки задници. Прво што ми паѓа в очи се рацете. (фор д рекорд: не, не ме привлекуваат ни предниците :))

Ама Џош Духамел добро гзе држи, може да пројде.:coolpush:

Па да,ми се допаѓа фин машки задник.
Кога проаѓа на пример некој тип,го гледам целиот пакет,вклучувајќи го и задникот.:pipi:
И е дел од телото,кој го сметам привлечен кај машките. :devojce:

Дааааааа и тоа многу ме палат!!!!

Јас имам дечко со ептен секси газе на кое не можам да одолеам :vozbud: и дефинитивно ме привлекува :vozbud: :pos2: мммммм :) :) :baeh:

Шо знам, не ми е баш приоритет и не, не ме привлекува... многу :)

oooou da me privlekuvaat,imam eden drugar kakov gz ima leelelee :vozbud::vozbud:
mh mh meraci

p.s. abe ne bese srnicka na ban ???

уффффф.... даааа
и тоа како ме привлекува...
темава ... уфф... олд меморис...
инаку идејата за форумџиските газиња и не е така лоша:pos:

Најискрено ретко се наоѓа добар машко газе.Секогаш кога сум се запознавала со некој дечко обавезно сум гледала какво газе има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom