Едвај издржав 2ипол саати на концертот стоејќи. Басовите мислам дека ми ги изместија органите, беше прегласно, уклучувањето со Ана во бекстејџ беше ужасно, посебно кога заборави што треба да каже следно и низ цела сала ечеше “па дај бе пресечи, не заебавај“.

Згора на тоа ме накурчи ебаниот менталитет на луѓево. После вчера сум 100% сигурна дека еволуцијата немала баш големи размери... идиотите се тепаа за бесплатни сокчиња човече! :nesvest: Првобитно тие беа наменети за да се делат на крај на концертот, но бидејќи македончето не може да се стрпи и мора да земе сокче-ги оставија. Ал кад је гага и киселина је блага, па после 15тина минути веќе ги гледаш истите луѓе што си земаа по едно сокче, се вратија и по 4 си земаа, а капак на сето тоа беше кога паметњаковичи дојдоа и си зимаа по цел пакет. Па да ти ебам тоа створењата глупи, ко сок да не виделе во животот! :uvo: И се собрале дечурлаана и по ранци пикаат, под мишка, по џебови и уште сами на себе си коментираат “абе срамота“...
Обезбедувањето мува не го лазеше, 5 минути седеа пред пакетите и после веќе не ги видов.
Сума сумарум, не знаеш дали да се смееш, да плачеш или па да плукнеш на организацијата. Барем се надевам дека собрале доволно сретства за опремување на становите и за останатите планирани хуманитарни дејности.