Хидроулични машини? Помош!

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.359
Поени од реакции
2.253
Локација
Струмица
Незнава каде да ја отворам темата се решив тука ако треба и да се префрли или избриши но претходно да ми помогнете нешто.
Правам проект за Хидроулични Машини незнам од кај да најдам текст, сичко пребарав но не најдов, АКО ИМА НЕКОЈ ШТО КЕ НАЈДЕ НЕШТО ПОВЕКЕ ЗА ТИЕ МАШИНИ НЕКА ПАСТИРА ТУКА ПО МОЖНОСТ ДА Е МАКЕДОНСКИ ИЛИ СРПСКИ ЈАЗИКОТ, за право да копирам и да го правам проектот!!!

ХЕЛП !!?!?!? Чекам.

Незнава каде да ја отворам темата се решив тука ако треба и да се префрли или избриши но претходно да ми помогнете нешто.
Правам проект за Хидроулични Машини незнам од кај да најдам текст, сичко пребарав но не најдов, АКО ИМА НЕКОЈ ШТО КЕ НАЈДЕ НЕШТО ПОВЕКЕ ЗА ТИЕ МАШИНИ НЕКА ПАСТИРА ТУКА ПО МОЖНОСТ ДА Е МАКЕДОНСКИ ИЛИ СРПСКИ ЈАЗИКОТ, за право да копирам и да го правам проектот!!!

ХЕЛП !!?!?!? Чекам.

Проект за во средно училиште или факултет?

Aко ти е за во средно..

ЕВЕ ТИ ЕДЕН РЕДОСЛЕД НА ПРОЕКТОТ...па најдените материјали уклопи ги....

1, Наслов

2. ВОВЕД (УВОД) .. уводен збор општо, поими намена рентабилност стабилност во работата итн

3. Поделба на хидрауличните машини од повеќе аспекти.....

а. спрема градбата
б. спрема намената

ќе налепиш неколку сликички...

4. Составни елементи на х. машините.....

....пумпи,разводници, цилиндри, хидромотори, регулатори на проток, рег. на притисок.... итн

...за секојелемент општо принцип на работа нивна поделба по видови и ....сликички неколку

5. Заклучок или завршен збор

Стево, можеше и на хрватски да му го преведиш поубаво ке се снајде.

Благодарам засега на сите што дадоа совет, ако има уште давајте !

Фала ви многу уште еднаш !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom