Хакерот звани v1p3r

• Креатор на темата Креатор на темата marko_d
  • Време на започнување Време на започнување

marko_d

Ретард
Член од
10 април 2009
Мислења
430
Поени од реакции
18
@v1p3r shefi е многу закон хакер, кого сите ние го дознавме преку оваа тема. Откако го аднав на мсн и му реков дека сум од холандија и дека сакам да ми хакне мсн ме нарече куче ќаурско и ми рече мрш, го побарав на google и тука стварите стануваат интересни. Другарчето наше има профил на paltalk и сликички, каде што сконтав дека е од ПТТ :D

А. Гаши, лани завршил електро и телекомуникации во ПТТ и го има во алманахот за сите да го видат. Во алманахот стои

A. Gashi (Viperi)
Hakeri ....

За жал нема фејсбук, ваљда му е хакнат затоа ...

Разбрав дека хаќерот по долгогодишна работа успешно склопил неколку апликации како One Click System Reboot и калкулатор со факториел...програмерски гениј и навистина креативен човек,навистина сум воодушевен од неговите подвизи.

Brat mi <3 te sakam najnoguuuuuuu
ne mi go hakiraj profilot pls

1292814460909.jpg

Ај жити све најди фејсбук ќе ми завршиш голема работа...треба на женската да и хакнам профил <3 <3 <3

Аууу нова кајганџиска легенда на повидок! :)
Контролирање на цело Скопје преку фејсбук е запрепастувачки ужасна работа!

Ај жити све најди фејсбук ќе ми завршиш голема работа...треба на женската да и хакнам профил <3 <3 <3
еј истиот муабет и ја му го напраив на мсн, на бившата :D

еј истиот муабет и ја му го напраив на мсн, на бившата :D[/QUOTE]

99685092.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

4087eaa1_e2cd_0969.gif

Заебавајте се вие ама Shefi има испланирано некое Doctor Who сценарио каде што он е Cybercontrol.
picture unrelated

упс

Код:
24 дек 2010 ... Jas iam nad 130 Gb passwordi od cel Svet onaka ne mi e problem samo si pisuvam msnto naprimer v1p3r-shefi@hotmail.com i programot sam naogja ...
www.badijala.com/showthread.php?t=666119

fuckyeah.png

И најпоента е што го знам де4ково и е опасен мафијаш. Точно е дека е од ПТТ ама не знам дали е сега 4-та или завршил.

Има многу голема глава

И најпоента е што го знам де4ково и е опасен мафијаш. Точно е дека е од ПТТ ама не знам дали е сега 4-та или завршил.
Има многу голема глава

Генерација ми е бе, лани заврши и го има у алманах :D, го знаеш од видување или ? :D

24 дек 2010 ... Jas iam nad 130 Gb passwordi od cel Svet onaka ne mi e problem samo si pisuvam msnto naprimer v1p3r-shefi@hotmail.com i programot sam naogja ...
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Генерација ми е бе, лани заврши и го има у алманах :D, го знаеш од видување или ? :D

У хемиско учам, така да го знам од автобус и коа ќе се прошуња кај нас у школо. Отсекогаш ми бил одвратен.

Јас само се надевам дека тој v1p3r што се регистрирал на форумов е лажен типац пошто ако е вистинскиот хакер со 130 гига пасворди, ке ми го хакне notepad-от и после нема да може да слушам музика :nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom