World of Tanks

ако си убиен не вреди да седиш да чекаш..за тоа време ќе изиграш пола битка ако не и цела со друг тенк..

Јас играм вeќе 3/4 месеци веројатно, Chesta13 ако некој друг игра од тука. :)
До кој тиер си стигнат инаку?

Денес го истражив IS-3, уште да го купам ( тиер 8 ) и по тигарот си одам тиер 7 германски. Тие две линии ми се приоритети. Инаку имам и грил за во Тенк компани и за пари собирање мали тиерчиња. Нема потреба да си го чекате тенкот да ви излезе од битка освен ако имате само еден...
А за тие што им е досадна играва и што се откажале од неа а ја пробале многу згрешиле ама не сакам да коментирам понатаму....

ја играв оваа до пред некое време сеа се префлив на War Thunder (иста фирма само со WW II авиони е) кој е за нека ми пише ПП
Бујрум гејмплеј

Кај и да е ќе излезе World of WarPlanes така да ќе имаш споен акаунт со WoT и е доста интересно...бета тестер сум на WoWP и искрено доста е интересна..за тие што сакаат авиони од 2ра светска војна...така да пред се би ја одбрал и би ја почекал WoWP него оваа игра

Денес е пуштен новиот печ што значи дека WoT и официјално е на 8.4 - Додадена е линија на британски TD и исто така се додадени германски тенкови и руски премиум TD. Од друга страна тргнати се неколку мапи поради доработка меѓу кои и Serene Coast...

Почнав да ја играм пред некој ден, ми се допаѓа, конечно нешто ново да пробам послем играње само FPS и RTS :icon_lol:
Моментално играм со SU-76 (наскоро SU-85B), T-46, BT-7 и Cruiser Mk IV.

Дали некој наишол на проблемов и го решил?
" warning the data obtained from the update service is incorrect"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom