Work and Travel - EUROPE

• Креатор на темата Креатор на темата SV-Strange
  • Време на започнување Време на започнување

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Локација
Himalayas
Има тема за Work and Travel - USA, па да отворам и за Европа.
Постои ли воопшто агенција кај нас во Македонија која нуди работа за студенти во границите на Европа?

Причините се очигледни, едно што поблиску е, друго е што трошоците не се толку големи, посебно авионската карта.

ima i za evropa
aj utre ke vidam koj bese mailot go ima na vlezovite na site fakulteti vo site gradovi
ke pisam utre
znam deka se raboti za odenje za germanija , uslov da si student i da znaes malku germanski
so nekolku sto bile razgovarav , rekoa deka ubavo si pominale

Да ја освежам темава и да спомнам дека kontext.com.mk бараат студенти за работа во Германија, но со усовршен германски говор. :/

Некој друг да знае од толку многу агенции некоја да нуди работа во Европа?

За Германија можи и преку ЈК кузон. Треба сам да си најдиш работа од тука преку интернет. Па после агенцијата ти ги прај договорите со работодавците.

За Германија можи и преку ЈК кузон. Треба сам да си најдиш работа од тука преку интернет. Па после агенцијата ти ги прај договорите со работодавците.
barajte na BG-sajtovite
eve primer. 6 evra saat .Dnevno po 9-11 chasa rabota ....
http://www.555.bg/работа-курсове-бизнес/предлага-работа/работа-в-чужбина/obiavi
Легална работа в Германија за м'же до 50 години, монтаж на сл'нчеви батерии. Заплаштане 6 евро на час, като всјака седмица се дава аванс от 50 евро. Работно време 6 дни в седмицата от 9-11 часа на ден. Работи се в Дрезден, Берлин и Кемниц. Подсигурена безплатна квартира. Заминаване групово от 5-10 јануари. Gsm : 0878178671 email : vasves@abv.bg

Знај некој агенции од Скопје шо посредват за летна студентска работа во Германија?

некој да предложи некоја агенција за работа во Германија и како оди се тие постапките ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom