Wish

• Креатор на темата Креатор на темата 'DIABLO'
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 август 2016
Мислења
315
Поени од реакции
229
Случајно наидов на страницата и некако многу нереални цени има, у смисол на многу ниски цени.
Еве порачав неколку работи и очекувам да стигнат.
-Имате ли вие порачувано, некои искуства?

која страница? :) .. од Лапонија?

Читав пред некој ден на Medium.com би требало да е legit. Као демек директно од фабрика земале и поради тоа биле ниски цени, колку е вистина не знам.[DOUBLEPOST=1516805380][/DOUBLEPOST]
Читав пред некој ден на Medium.com би требало да е legit. Као демек директно од фабрика земале и поради тоа биле ниски цени, колку е вистина не знам.

П.С Сега ја отворив странава и ептен нереални ми се цениве дури и сомнителни.

Читав пред некој ден на Medium.com би требало да е legit. Као демек директно од фабрика земале и поради тоа биле ниски цени, колку е вистина не знам.[DOUBLEPOST=1516805380][/DOUBLEPOST]

П.С Сега ја отворив странава и ептен нереални ми се цениве дури и сомнителни.

Порачав некои работи, па чекам да стигнат.
Иначе и шипингот и е многу брз, до 6 Февруари би требало да стигнат.

Ако ти стигнат пиши да порачам и јас.Многу ниски цени се.

Претпоставувам ниските цени се поради тоа што не се брендирани и друга ситница што приметив шипингот не е најефтин.

П.С И ДДВ не е вклучено во цената.
П.С2 За попустите што наводно ги добиваш се лажни т.е се продава по стандард цена, а пишува 90% попуст.

Последно уредено:
имам другар што долго време веќе нарачува и се стига...но и се трае многу мнооогу кратко.

ама нарачува секој ден ствари што се гратис и имаат едно евро шипинг.

Вистинска е, 99% од порачаните ствари треба да ти стигнат, само што цените се евтини бидејќи повеќето работи се некои небрендирани кинески преработки и копии

Последно уредено од модератор:
имам другар што долго време веќе нарачува и се стига...но и се трае многу мнооогу кратко.

ама нарачува секој ден ствари што се гратис и имаат едно евро шипинг.
Пример мемориска картичка колку време трае?

Пример мемориска картичка колку време трае?
тоа не нарачал до сега хахаха ама типот е фотограф и опрема си нарачува од таму, што за сега му трае. саат на пример што изгледа одлично за едно евро зема, целиот е пластика, и после месец се скрши.

Инаку гледајте добро во насловот и дескрипција кога порачувате да не испадне барате едно добивате друго, многу често е тоа на Wish :D А и џабе толку ниска цена привлекува кога одиш да порачаш и глеаш опнале шипинг 4-5 долари и пак ти испаѓа регуларна цена

тоа не нарачал до сега хахаха ама типот е фотограф и опрема си нарачува од таму, што за сега му трае. саат на пример што изгледа одлично за едно евро зема, целиот е пластика, и после месец се скрши.
Мислев на хард диск,усб,мемориски картички..Дали тие работи траат повеке од година дена.Оти нема зошто да ми е ако се расипе после недела дена користење.

Мислев на хард диск,усб,мемориски картички..Дали тие работи траат повеке од година дена.Оти нема зошто да ми е ако се расипе после недела дена користење.
Сфатив, сма повторувам тоа не нарачал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom