Wifi снифер за симбијан, или јава

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
И што ќе снифнеш?
On.net WiFi неможеш, евентуално нечија домашна мрежа со WEP енкрипција. :wink:

Битола најдов неколку, една отворена (имам пристап и од дома), се изнасурфав на интернет.

Можда уште нешто ќе се најде низ градов, за ко ќе излезам да знам каде на кафе
:zlo:

Јас па си мислам само СК ќе користам WIFI од мобилен, ама еве и овде имало.

Acid напиша:
И што ќе снифнеш?
On.net WiFi неможеш, евентуално нечија домашна мрежа со WEP енкрипција. :wink:

na ramstore wifi konekcijata e besplatna, dokolku znaete username i pasword, i okolu ramostor edno 70/80 metri!
sakate username i pasword?

Necrophilia напиша:
na ramstore wifi konekcijata e besplatna, dokolku znaete username i pasword, i okolu ramostor edno 70/80 metri!
На која мрежа (SSID) се приклучуваш ти кај Рамстор?

Ако се приклучуваш на онаа интерната во Рамстор - бесплатна е.
Ама најчесто се фаќа само во Рамстор. Толку е дометот.

Ако се приклучуваш на онаа екстерната (поставена на кровот на Рамстор) и наречена On.net WiFi - бесплатно е поврзувањето, но за сурфање на нешто повеќе од on.net.mk потребен ви е username и password, односно при-пејд картичка за пристап.

Други мрежи таму, чинам дека нема...

Necrophilia напиша:

ја последен пат кога се приклучив беше слободна без ни јузер ни пас

A za da mozes so mobilen da se priklucis na wifi so toj program potrebna ti e wifiSD taka?

Не бе програмот и на 3650 работи...
прееска сурфаф од Броз Кафе :pos:

cekaj malce, bez hardverski wifi si se priklucil na wifi??? abe ajde??? davajte link za programot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ali ne za OS8 tuku za S60 i 70.

nema shansi Bluetoothot da se pretvara vo wifi, kako prvo se na razlicni frekvencii kako vtoro bluetoothot ima maksimum do 10 metri na telefonite radius.

Abe taka e ama drug nacin koj bi bil, preku GSM i infrared ne moze :) stvarno ne mi e jasno sto e ova

smole напиша:
ја последен пат кога се приклучив беше слободна без ни јузер ни пас

abe neam pojma, eden drugar mi dade pass i user i fakam edna konekcija so 70% se logiram i imam kolku sakam internet...
a dodeka edna druga konekcija sto ja fakam preku 90/95% moram da si kupam karticka, preku letoto idev poveke na vtorata varijanta oti i ne beshe skapo 1000 denari 2 giga a jas koristam net samo za forumi. ako mi trebashe epten neshto golemo za download togash se stavav na prvata varijanta ama imashe bajagi razlika edno siminja so 6-70kb vo sekunda drugo so 250/300kb vo sekunda. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom