web n walk

• Креатор на темата Креатор на темата zorica21
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 март 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
zdravo na site
si zedov paket web n wolk i vcera 3 sata si razgleduvav stranici na internet od mojot tel,no naednas mi prekina internetot i deneska cel den nemam? a ne downloudirav nisto a imam 20 mb.znae li nekoj vo vrska so ova?
a treba da trae 30 dena .pozdrav
:uvo:

zdravo na site
si zedov paket web n wolk i vcera 3 sata si razgleduvav stranici na internet od mojot tel,no naednas mi prekina internetot i deneska cel den nemam? a ne downloudirav nisto a imam 20 mb.znae li nekoj vo vrska so ova?
a treba da trae 30 dena .pozdrav
:uvo:
а да ги прашаш типците од техничка поддршка?? можеби си излегол од интернет покриеноста?? неможеме да нагаѓаме...

а да ги прашаш типците од техничка поддршка?? можеби си излегол од интернет покриеноста?? неможеме да нагаѓаме...

si gi potrosil. 20 MB ne e kojznae kolky..

Ти се виросала апликацијата, оди да ти ја сменат.:)

koj znae neka pise,stvarno me cudi.ama ne sum gi potrosila ne sum prezemala nisto od internet samo si razgleduvav.i toa li se trosi be luge??
na primer na tocka gledav
:tv:

treba da imas kredit na tvojot mobilen mislam nekade nad 100 den bez razlika koj paket go imas izbrano.Ovie od t-mobile se ludi

Трансвер е се, аке не било така до сега секој ке ке се претплаќаше на најевтин пакет 1ГБ и немаше да симиња ништо но ке се дипнуваше од разгледување :):pos2:

Све троши и се смета за сообраќај. А сајт како точка има многу слики, многу текст... троши многу. Башка што 20MB се ништо. Ок, скоро ништо.
1 вчитување на форумов троши повеќе од пола мегабајт, колку за пример.

Добар е,но само да има повеќе Гб

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom