War Thunder

• Креатор на темата Креатор на темата guitarffs
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 ноември 2008
Мислења
65
Поени од реакции
101
Одлична игра со авиони од периодот од прва и втора светска војна. Крајно заразна со интензивни партии кои траат по 5-15мин.

Има Arcade Battles Mode и Full realistic battles mode, каде што аркадниот е полесен и со многу повеќе акција а релистичниот е за сите фанатици по летачки симулатори и сл. Играта е тотално бесплатна, све што можеш со пари да отклучиш можеш и само преку играње.

Графиката е одлична, авионите се прекрасно моделирани, се одело до таму да се снимаат оргиналните звуци на моторите на авионите од музејски експонати и да се вметнат во играта, контролната табла на сите авиони е исто така според вистински музејски експонати направена и покажува вистински вредности, така да реализмот е однесен на изврсно ниво. Оштетувањето на авионот е реално, нема HP bar, што значи се кинат крила, умира пилотот, ти се запалува моторот односно во зависност од тоа каде и со кој калибар ќе бидеш погоден такво оштетување претрпува авионот.

Може да се игра со: Американци, Јапанци, Енглези, Германци и Руси, сите нудат голем избор на најразлични авиони од ловци до бомбардери и све измеѓу.

Слободно направете акаунт преку линков, симнете ја и од старт извинете што ќе ве заразам со играва: http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_8875921

Buy War Thunder - Steam Pack
War Thunder Steam Pack includes premium airplanes, two single-player campaigns, one month of Premium account upgrades, and 1700 Golden Eagles!
22,99€

Downloadable Content For This Game
War Thunder - Mustang Advanced Pack 18,99€
War Thunder - Ace Advanced Pack 34,99€
War Thunder - Dora Advanced Pack 18,99€

на Pay 2 Win ми изгледа...

Не ти треба ништо од тоа што го нудат верувај, премиум авионите се само авиони од друга факција, например ако леташ со јапанците да можеш да си ставиш и некој германски авион(истиот тој авион ако играш со германците ќе си го имаш како основен). Не постои премиум муниција, како што има во World of tanks на пример. Све буквално све се отклучува само со играње и тоа играње со усул. Ја играм играва више месец дена и воопшто не чуствувам потреба да платам денар за тоа што го нудат за пари зошто се само козметички работи или XP boosts или однапред да отклучиш single player мисии кои ти ги отклучува и со играње multyplayer.

Се заразив пред некоја недела ептен со играва. Али глупо е тоа што ги направиле германците многу слаби до tier 6, затоа што тек тогаш го отклучуваш првиот посериозен авион. Натаму се прилично избалансирани.

И да, pain in the ass е да ја играш без да платиш, затоа што напреднувањето низ различните држави е многу, многу поспоро.

Одлична игра Досега најмногу внимание посветив на советите и американците останатите ги играв до tier2. Играм претежно arcade и не се замарам дали ќе ја победам секоја партија.

Одамна ја играм играва ептен се заразив сите држави ми се tier 8 (освен Јапонија (tier7)). Дајте да летаме заедно кој кога може само пишете си ги јузерите да ве додадам.Еве мојот е blackeyed87 кој сака нека ме додаде...

Добра идеја blackeyed, мојот user e Buzar така да кој сака нека ме аддне,имам tier 11 со германците и 4 со русите.

Иначе другиве што спомнаа дека им е споро фаќањето лвли, многу зависи од тоа колкав скор вадиш секоја партија. Од друга страна до лвл8-9 и без премиум побрзо се фаќа лвл него што можеш да ги upgrade-неш целосно авионите така да според мене има добар баланс. На крај краева колку побрзо фаќаш лвли толку побрзо ќе играш со подобри и појаки противници, некој што фатил за недела дена лвл10 на премиум и некој што играл скоро месец за истиот лвл, кога ќе се сретнат одма ќе се примети skill-от.

ThunderBolt_FW кој сака да играме нека пише :D

Има македонски ескадрон на играта, -ARMK- Army of Republic of Macedonia.
Кој сака нека се приклучи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom