Walkmaxx обувки

• Креатор на темата Креатор на темата Jax Rebel
  • Време на започнување Време на започнување

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.282
Поени од реакции
2.287
Најлесен начин да ги намалите килограмите и да имате тело како што сте посакувале – едноставно само прошетајте!
Стегнете ги врвките и тргнете на пат до затегнати и обликувани мускули и здрав животен стил... Сето тоа додека согорувате калории и ги намалувате килограмите – чекор по чекор. Облечете ги своите WalkMaxx патики и едноставно - одете. Конечно – сите можат да „прошетаат” до подобра кондиција.
Висококвалитетни фитнес патики со иновативно обликуван ѓон, за значително ублажување на притисокот и болките во нозете и грбот.
Ѓонот на WalkMaxx патиките помага во правилно свиткување на стапалата за време на одењето. Без оглед дали ќе одите шопинг, работа или на прошетка – сега со секој чекор можете да влијаете на сe подобра кондиција.

walkmaxx_jumping_girl2.jpg

Честото и долго движење ја подобрува циркулацијата, кондицијата и издржливоста. Со редовно носење на WalkMaxx патиките, се зајакнуваат мускулите, со што се помага во превенција од појава на целулит.
Walkmaxx фитнес патиките се максимално удобни, како за прошетки, така и за секојдневна употреба.
Како дејствуваат?
Овие патики се дизајнирани така што со промена на начинот на кој одите, ќе ви помогнат во намалувањето на вишокот килограми и во обликувањето на телото.
Walkmaxx патиките имаат динамички обликуван ѓон, кој всушност симулира одење по пес
ок.
Благодарение на специјаниот облик на ѓонот, ќе се чувствувате како вашата петица да тоне во подлогата, така што Вашето тело во обид да го урамнотежи одењето, автоматски тежината на телото ќе ја пренесе на централниот дел на стапалата, а со текот на одењето и на прстите.
Самиот начин на движење, ќе резултира со зајакнување на мускулите на нозете, задникот, грбот и стомакот.
WalkMaxx фитнес патиките се грижат за Вашето здравје!

Чувство како да одите боси по песочна плажа
Штом ги облечете Walkmaxx патиките, веднаш ќе забележите дека одењето со нив е различно. Токму тоа е тајната на овие револуционерни патики:
На секој чекор нежно ќе се занишувате напред - назад, петата нежно ќе потоне во меката подлогата, така што притисокот од одењето нема да се пренесува кон ’рбетот (што е случај кај обичните чевли).

detail8s.jpg
detail8s.jpg

Сега петата нежно потонува во меката подлога. Со секој чекор ќе ги зајакнувате мускулите на нозете, задникот, грбот и стомакот, а воедно ќе делува благотворно на Вашето расположение.

Вашиот ’рбет конечно ќе може да се одмори; болките во грбот поради несоодветните чевли ќе станат минато.
Нема повеќе рамни стапала

detail9s.jpg

Заборавете на влошките за рамни стапала!
Поради иновативниот облик, WalxMaxx фитнес патиките се препорачуваат за лица со рамни стапала.
Овие патики симулираат одење со боси нозе, кое ортопедите го препорачуваат за лица со рамни стапала, со што WalkMaxx претставуваат вистински избор за нив.
Како да одите со WalkMaxx патиките?
Поради новиот начин на одење, ви препорачуваме WalkMaxx патиките во првата и втората недела, да ги носите ограничено време. Во овој почетен период, се препорачува носење на патиките во траење од 25 – 45 минути дневно, во зависност од кондицијата.
По периодот за привикнување на WalkMaxx фитнес патиките, Вашето тело ќе се навикне на новиот начин на одење. Штом еднаш се навикнете на одењето со овие патики, тоа ќе стане лесно и удобно, а истовремено ќе уживате во сите позитивни ефекти на Вашиот изглед, сила и кондиција.

повеќе информации на: http://www.walkmaxx.com.mk/

I'd rather stay fat than look like a phuking dork in those ugly patheekeeh.

Ма не се грди воопшто, туку се мислам уште дали да ги земам бидејќи ми е страв ако се навикнам на нив, како што велат, да не ми биде проблем после да носам било кои други патики...

5430283.jpg

Главни предности на спортските патики Walkmaxx Sporty се:

• високо квалитетни обувки тестирани од професионалци
  • иновативен ѓон кој овозможува природно држење
  • помагаат во тонирање на грбните и стомачните мускули
  • ја подобруваат циркулацијата на крвта
  • ги намалуваат болките во грбот и зглобовите

Значи, ова е еден примерок од нивните производи, има и кломпи, сандали, чизми итн! Сакам да порачам еден пар, меѓутоа најпрво сакам да проверам што купувам :cool:! Иначе цената на овие се 2150 ден!
Ме интересира, дали порачал некој вакви обувки, и какво е искуството!? :pipi:

Дали имате купено WalkMaxx патики, дали навистина се многу удобни, создадени за рамни стапала и лошаположба на држење на телото, идеални за вежбање или се е само реклама, ништо повеќе

Дали имате купено WalkMaxx патики, дали навистина се многу удобни, создадени за рамни стапала и лошаположба на држење на телото, идеални за вежбање или се е само реклама, ништо повеќе
Навистина се добри патиките,јас се излажав да ги купам за трчање оти редовно трчам,ама некако многу високи ми се а сум навикнал на ниска патика,па ги носам сампо за пешачење за надвор за такви работи.издржливи се и навистина по друго е коа стапалото ти застане на walkmax патики :D

Оние од топшоп ? Ако се тие, имам една сезона трчано со такви патики, прејаки се :) Само како што рече хиперактив премногу се со висок ѓон, и ги баталив :)

навистина изгледот е срање ама некогаш удобноста е поважна, јас одсекогаш се бирам по изглед, ама сега ме интересира дали напразно се рекламират оти никој не ги купва, инаку да изгледаја вака одма ке купев
nike-AIR_MAX_90_LE-grey_blue-1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom