Врежано....

• Креатор на темата Креатор на темата Keepitreal
  • Време на започнување Време на започнување

Keepitreal

И сега ?....
Член од
18 септември 2012
Мислења
386
Поени од реакции
371
Се случува некогаш да слушнам некоја стварно добра реченица што ќе ме замисли, некој цитат, некоја мисла, некоја поука. Но потоа ја заборавам, не е тоа дека не ме интересирала доволно, туку не сум ја врежал некаде. А времето лета, има денови кога распоредот ќе биде преполн така да ми заминува се што сум чул и видел. Од тоа ми дојде инспирација да отвориме една тема каде што ќе ги врежиме сите работи кои сакаме кога тогаш да ги прочитаме.

Ете можност !

Се случува некогаш да слушнам некоја стварно добра реченица што ќе ме замисли, некој цитат, некоја мисла, некоја поука. Но потоа ја заборавам, не е тоа дека не ме интересирала доволно, туку не сум ја врежал некаде.

не си ја искусил на своја кожа затоа си ја заборавил ... во моментот ти била многу мудра ама тоа е тоа ... се памти искуството, а не кажаното ...

Во слободно време си ги сушам плановите што ми пропаднале во вода.

Еден ден ќе застанете некаде на некоја добро позната улица, ќе погледнете во небото и ќе разберете зошто сѐ се случило баш така. Длабоко ќе воздивнете за новиот живот и со храбри чекори ќе продолжиее и конечно ќе сфатите дека животот е премногу краток за да бидете несреќни!
--- надополнето: 15 ноември 2013 во 02:13 ---
Date a girl who reads. Date a girl who spends her money on books instead of clothes.She’s the girl reading while waiting in that coffee shop down the street.t’s easy to date a girl who reads. Give her books for her birthday, for Christmas and for anniversaries. Give her the gift of words, in poetry, in song. Give her Neruda, Pound, Sexton, Cummings. Let her know that you understand that words are love.If you find a girl who reads, keep her close.Or better yet, date a girl who writes.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom