F
FARANG
Гостин
Кравата скоро секој ден. Имам накај 100тина дома од бренд до најобични еднобојни. Кога имам избор нормално не носам ама таква ми е работата
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

по кловновско нешто здравје а уште ако не е еднобојна бре бре бре, се разбира освен со фрак.Се што сакав да напишам на темава беше ова, испровоциран исто од неколку постови и слики на темава...Кај ја начна темава кај се запусте. Ај подобро не пишувам и не си го искажувам мислењето за оние што “ СПОРТСКИ“ облечени навлекуваат кравата, кога ке видам некој таков ми се иде да го обесам со неа.
Лептир машнапо кловновско нешто здравје а уште ако не е еднобојна бре бре бре, се разбира освен со фрак.
Краватата не е моден детаљ па да ја носите со фармерки или палта со засукани ракави, играјте си со било што носете крзнени папучи во комбинација со тексас палто, облакајте хаљини и стартки но ве молам немојте да ставате кравата кога носите фармерица и патика , глупо е невкусно не личи навреда е и за краватата и за тие што им е незамисливо денес да отидат на работа во маичка со кратки ракави патики и фармерки.
Оставете ги краватите на мира не одат кравати на чупана веѓа и бекам флизура, кравата не е измислена за метро сексуалци туку за мажи.
Па така де сега ке измислуваат топла вода демек нови трендови, касните осумдесети и рани деведесети се носеше кожни кравати на фармерка и кошула надвор од фармерка обавезно на старки, и сега некој геј фото модел го акнал во кравата некој уште по геј креатор не креативен што копира одамна исфрлена џубре мода.Ма дај ти се молам искрен сум кога велам дека ми се иде да ги бесам со краватите кога ке ги видам во такво издание.Се што сакав да напишам на темава беше ова, испровоциран исто од неколку постови и слики на темава...
Ова па(http://media-cache-lt0.pinterest.com/upload/103301385173952965_2u4XQS2b_b.jpg) на ништо не личи...

Интересна комбинација е инаку класична темна кондура, тегет фармерки, бела кошула со засукани ракави и црна кравата. Ја видов случајно на ТВ пред некое време и добро стои. Кога ќе залади малце едно сако, или џемпер од згоре и мака нема.![]()
Антоние, сине Тони, имаш ли некоја посуптилна како оваа:Обожавам да носам лептир машни иако е тешко да ги најдеш низ Скопје. Малку е зафркнато додека да научиш како да ги врзуваш меѓутоа има многу одлични видеа на јутуб од кои можеш да научиш доста. Финтата со лептир машните е да бидеш суптилен и да не ги носиш постојано. Само одвреме навреме колку да ги држиш луѓето во неизвесност![]()
Антоние, сине Тони, имаш ли некоја посуптилна како оваа:
![]()
Се што сакав да напишам на темава беше ова, испровоциран исто од неколку постови и слики на темава...
Ова па(http://media-cache-lt0.pinterest.com/upload/103301385173952965_2u4XQS2b_b.jpg) на ништо не личи...
wow leandraВо последно време ги избегнувам оти ептен се навлеков на нив и неможев да се замислам без вратоврска. Сигурно ги имам преку 50на и е еден детал кој го обожавам. Ги имам во речиси сите бои и форми, најмноги ги обожавам еднобојните црна тенка и црвена. Имам една карирана црна со црвено и таа ми е најсакана. Каде и да одам си купувам по едно парче.
Прекрасен стил дечко бтв (до авторот на темата)