Војна против Мафија!

• Креатор на темата Креатор на темата theMac3donian
  • Време на започнување Време на започнување

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Веб-сајт
www.youtube.com
Светот наводно води војна против Мафијата.
Ова површински изгледа дека е за доброто на светот но јас не гледам така...

Во америка се преполови моќтта на Италјанската Мафија, при што од вакумот создаден се појави нова Мафија.

Во Србија се созби таа основната главна мафија и незнам како се држат работите таму...

Сега и во Хрватска истото се случува...

Дали некој знае, што е финтата? Сите мафии се созбиваат а од тоа се создаваат само нови проблеми и никнуваат нови поопасни мафии...

Кое е вашето мислење?

Светот наводно води војна против Мафијата.
Ова површински изгледа дека е за доброто на светот но јас не гледам така...

Во америка се преполови моќтта на Италјанската Мафија, при што од вакумот создаден се појави нова Мафија.

Во Србија се созби таа основната главна мафија и незнам како се држат работите таму...

Сега и во Хрватска истото се случува...

Дали некој знае, што е финтата? Сите мафии се созбиваат а од тоа се создаваат само нови проблеми и никнуваат нови поопасни мафии...

Кое е вашето мислење?
Па изгледа како што е во светот, сакаат да ја разбијат мафијата, за да и го земат местото, и да си направат своја мафија..Тоа си оди така, согледувајќи ја денешната практика...

Кога една воена организација како што е НАТО го штити производството на опиум во светот, еве конкретно Авганистан, за каква мафија ние збориме ?
Ние треба против НАТО да се бориме ?
Ќе дојде и тој ден.
:)

Mafija velite,pa sto mislite vie,sekoja vlada e povrzana so mafijata,ne vi pisuvam za nasata tuku opsto za sekoja?Od kaj pari za kampanji,koj seto to go finansira?Kako nieden policaec da ne znae kaj se prodava droga ili ne znam sto?Drzavata e mafija ili glaven akcioner vo nea...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom