Влае екипа на мишн шоy :)

• Креатор на темата Креатор на темата KaKtus
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха како само можеле да се јавуваат и да ги кажуваат римиве...се пресмеав.И на водителките некако не им беше баш згодно да слушаат.
BTW која е емисијава?Првпат ја гледам.

аиаиаиаиаииајајаја, хууххуху будали сте бе, само не ги разбирам баш римиве, нешо кога ке се вратиш за к** да ме фатиш, а другите??

Да споделам нешто со вас...од купот наши глупости :)

:pos2::pos2::pos2::pos:Мрднати ме пресмеавте нетов ми е спор неможам убаво цело да го видам за тие 2 мин се прснав од смеење:pos2::pos2::pos2:

Лелелеееее будали сте жими све умрев од смеење хахахаах

:pos2::pos2:Еј неможам да се воздржам, паднав од столица се испокршив, хахахахахахахаха, ејјјјјјјјјј па водителкиве како ништо да не им било, па се прават уште дека не разбираат. Браво ај ја морам да зеам некое апче да се смирам.

ааааааааахаехаехаехахеахаехеаххеахеа. дајте уште вакви ако има со јавувања во живо =))

не е ова баш за смеење се покажува колку е културен народов на балканов

ја гледав понекогаш емисијава и имаше премногу ама стварно премногу вакви идиоти па затоа сања и нора мммооорррааа така да реагираат многу пати

ако сакате да вадитите сеири за јавување глејте ги они со гледање како на пример сабина драгче...

не е ова баш за смеење се покажува колку е културен народов на балканов

ја гледав понекогаш емисијава и имаше премногу ама стварно премногу вакви идиоти па затоа сања и нора мммооорррааа така да реагираат многу пати

ако сакате да вадитите сеири за јавување глејте ги они со гледање како на пример сабина драгче...

Ај ма не се прај паметна....уште си ембрион ! имам повеќе сколо од тебе и твој три околни села

Ај ма не се прај паметна....уште си ембрион ! имам повеќе сколо од тебе и твој три околни села
Е добро де што лошо рече девојчето само што не му се свигало не треба одма да ја напаѓаш:toe:

ембрион сум:vozbud:
леееј колку паметни имало на форумов
браво за тебе:zver:

Не видов ништо смешно во клипов,ама затоа има една изрека останато од постарите:
Немала баба работа па ја нишала вратата.

ништо паметно или интересно, само уште еден начин да се покаже вашата глупавост и некултура

едит:crashoveride е тотално во право:)

Мирела да ја земеш сурлава цела КАХАХАХАХАХАХААААА а ја ги памтам овие многу беа бесни :):) имаше многу појаки за Сања ама не ги стаиле тој еден шипац и се јави и вика “Сања Сања куров да го бања’’:):):):):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom