VGA to USB Display Adapter drivers

• Креатор на темата Креатор на темата FrozenMK
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 октомври 2011
Мислења
19
Поени од реакции
2
Епа драги членови имам јас еден “мал“ проблем со намерата да имам Multi-Display.Имам нотбук школски(EeePC) и монитор 24' инчи Asus VH242 и ВГА то УСБ адаптер(од школото ми го дадоа,без никакви драјвери).Проблемот е што неам драјвери за адаптерот па неможам да го приклучам мониторот на лаптопот. Некаква помош?

Прво, тоа што го имаш е USB to VGA адаптер. Не е обратно, пошо се трудиш од USB да извадиш слика, а не од VGA USB порта.

Друго, кажи дека имаш и линкуск на Еее PC-то, и заборај си ја идејата.

Ако имаш некаква верзија на Windows види шо пиши на адаптерот што го имаш па барај драјвери по нет...

Одамна му е*ав мајката на Линуксот, иам ХР. А на него пишува вака: Patent No.: US:US 7.203.788/ W: |229808
USB-VGA Display Adapter.

Нажалост ми го дадоа адаптерот без никаков прирачник/цд , и не наликува колку шо глеам ни на еден од тука, можеби малце во страната на овој
USB2DVIE3.Athumb.jpg
.

Нажалост ми го дадоа адаптерот без никаков прирачник/цд , и не наликува колку шо глеам ни на еден од тука, можеби малце во страната на овој
USB2DVIE3.Athumb.jpg
.
И сеа сакаш јас да зеам да го копирам името и да го пишам во Search bar-от на линкот кој ти го дадов?
И после да зеам да копирам линкот со драјверот и да ти го пуштам на кајгана? И тимвјувер да пуштам за да аксептнам од твоја страна?
Мрдни малце со прстот и ќе го имаш драјверот.

Но од каде да го најдам името тоа не ми е јасно :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom