Весели „детски“ играчки

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.117
Да не претерале малку?!:pos2:

1227985843_1.jpg

1227985840_1-1.jpg

1227985878_1-2.jpg

Се продаваат во пар или само по една ?

super igracka :) ja koga bev mal nemase vakvi igracki :(

Ова не е во тек со стандардите на денешницата.Како што знаеме децата уште неродени пипаат/цицаат цицки,така да не гледам зошто да има годишно ограничување.

Ова не е во тек со стандардите на денешницата.Како што знаеме децата уште неродени пипаат/цицаат цицки,така да не гледам зошто да има годишно ограничување.

Уште кога не се родени цицаат од цицки ? Фак не заебала наставничката по биологија :( Јас па си мислев од папочна врвца се хранат :/ Damn Nigga!

Уште кога не се родени цицаат од цицки ? Фак не заебала наставничката по биологија :( Јас па си мислев од папочна врвца се хранат :/ Damn Nigga!

Мило ми е што буквалистите се застапени во голем процент во денешницава,па може без никаков труд да гледам како се бедираат.

Еј тек види какви лампи измислиле, поприлично анатомски.
toy-joy-flashlight-vibrating-tube-vagina-9653.jpg

CAUTION!!!
1. Don't expose under sunshine.
Може да се исунча и да смени боја.
3. Can't throw it.
Еднаш ко ќе ја фатиш, нема да сакаш да ја остаиш. A може и со супер-лепак се мачкани?

:pos:

кај заврши бе ти брат. и мене вака ме учеа. и мене значи ме заеба таа наставничката. да не сме учеле у исти клас? или наставничкиве наши да не имаат учено заедно???

Како би легнала оваа за фудбал ауууу :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom