Вашата ташна!

• Креатор на темата Креатор на темата sagaqua
  • Време на започнување Време на започнување

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Девојките а и машките нормално оние кои ги носат, скоро секогаш имаат некаква ташна со себе.
Еееееее сега, интересно е она внатре!:) Што се има во неа?

Јас сум голем љубител на ташни и ако нешто што е непотребно а го купувам, тоа се ташните:)
За на работа....прилично големи и во главно тегет или црни ( морам поради униформата ).Инаку секакви, најразлични бои и облици, а во неа.... „СЕ и сешто„: несесерот со шминки обавезно, мобилните-без нив никако:nenene: , новчаникот со пари нормално и цигарите.Ова се нешта кои ги префрлам секојдневно од една во друга а некогаш и повеќе пати во денот:nesvest: :nesvest: :nesvest: .

Што се „крие„ во вашите ташни?

Мобилен, новчаник со пари, а некогаш можи и само пари натуткани внатре, сјај за усни, кармин, креон, маскара, клучеви, парфеми...

Porano ic ne nosev tasna sega se trudam da nosam mi se dopaga i se pocesto i pocesto si izleguvam so tasna.
A vnatre vo nea...novcanik,klucevi,sjaj,kreon,parfem,vlazni maramcinja,mobilen...

Obozavam tasni i sekogas nosam,ama gledam da mi odgovara na obuvkite i cesto mi se slucuva da prefrlam se od edna vo druga koga ja smenuvam taa so sum ja nosela na rabota ili denski so taa so ja nosam koga izleguvam navecer.A vo nea nosam mobilen,novcanik,sjaj,nekoi osnovni sminki,klucevi,paloma,krem za race,parfem.....

koa nosam onda vo nea ima:mobilniot, pari, kreon, sjaj, klucevi, parfem i sl.

Не носам ташни али по џебови секогаш ми се наога мобилниот, парите и сјај за усни понекогаш.Не ми е потребно ништо друго:toe:

Па тоа што највише ми треба...
новчаник, клуч, мобилен, парфем, стегач, штипчиња(морам зошто имам немирна коса и морам да носам такви ствари)лабело, сјај, карминче,четка и огледалце(тоа ми е во едно), а шминки не носам зошто не се ни шминкам нешто многу, а и немам потреба зошто немам проблеми со размачкана шминка...
Во принцип тоа е тоа....
А да и ке заборавев влошка...

Pa,ne nosam raboti sto ne mi trebaat so mene,dokolku tasnata ne mi e golema pa za da tezi poveke,ke stavam i nekolku nepotrebni raboti :pos:
Si nosam sjaj za usni (obavezno), kluc od doma (obavezno),mobilen,novcanik.A ponekogas mi se desava da nosam 3-4 vrsti sjaevi i 2-3 karmini. :)

mobilen,novcanik,sjaj obavezno,labelo,ogledalce,parfemnce...toaaa

Пред да излезам обавезно повторувам..ПАРИ КЛУЧ ЛАБЕЛО ТЕЛЕФОН..без тоа у ташна нема искачање..е сеа тука иде и палома,евентуално влажни марамици..а во секоја ташна иам по некој непотребен детаљ што не сум го извадила одамна

Сјајче,парфем,клучеви некогаш мобилниот телефон,некој други шминки ,креон ,максара ,макар што поретко нив ги носам со мене.И уште некој детали онака што сум ги ставила успат.

Не носам многу ташни, ама кога носам во нејзе обавезно ми е мобилниот, новчаникот, сјај за уста, парфем, огледалце, палома и некоја непотребна ситница.

Mojata tashna?

Uf ako pocnam da nabrojuvam sto se nema u nea ke vi se prispie citajki pa ke skratam: Od sminki do pribor za prva pomos. Sto da pravam ne me faka mesto a isto i mojata tashna:locked:

Е да, огледалце, влажни марамчиња, палома и влошки заборајв да кажам. И ханзаплас.

Не носам ташни никогаш освен ако се сметаат училишните ранци, а внатре секако има книги... и некои непотребни глупости

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom