Утринско расположение

Секогаш кога сабајлечки некој ќе ми каже “Добро утро“, автоматски ми доаѓа да одговорам со “Извини, ама ова ти е оксиморон, што има добро во утрото?“:place::place::place::place:

Тоа го сумира моето утринско расположение. Кенкаво, ко на мало дете кога ќе му ја земат играчката. :pipi::icon_lol:

Grumpy cat knows best
bd92366b95914abb917d8dcdee9b0123.jpg

zombie-monday.gif

Секогаш сум лошо расположена после рано станување.Го гледам креветот расфрлан, перницата и си плачам во себе.Поготово на зима кога треба да го напуштам дури е таков топол хаха.
Е сега зависи и до времето многу каква ќе бидам 10тина минути после станување.Ако е сончево и гледам луѓе излезени веднаш позитивна енергија добивам, а ако е тмурно, мрачно првиот што ќе ми речи добро утро ми иде да го убијам нa лице место. :(

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Утринско и расположение во иста реченица :( или не е реченица ова?
Многу ретко ми се случува да сум расположена штом се разбудам. Мене утро ми е кога ќе станам од спиење, без оглед колку е саат.

Па кај мене нема средно. Или се преспивам дванаесет часа или пак спијам четири-пет часа. Во глобала.
Така што, кога станувам секогаш сум расположена. :X3: Кога сум наспиена се' ми е таман, а кога спијам помалку часа, обично сум хиперактивна. Тој ден може сешто да ми се случи и да ми помине во непрестано пеење. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom