Уште едно превидување на иднината

• Креатор на темата Креатор на темата Pluh
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
gledanje.jpg

Мајкл Кохен еден од најценетите австралиски пророци,објавил што не очекува во 2009.
За жал ако е во право,идната година најдобро ќе биде ја преспиеме,затоа што тврди дека сеуште се наоѓаме делеку од светлото на крајот од тунелот.

Еве што Кохен предвидел:

Првата несреќа во годината:
Цунами во Азија и голем земјотрес во Малезија.

Светска економија:
Криза и рецесија.Во главните градови низ светот и понатаму ќе паѓа вредноста на некретнината,а банките и понатаму ќе се задолжуват.
Ирска ќе се најде пред банкрот,слично како Исланд,а големата економска криза и се заканува и на Јужна Кореа.

Војни:
Ескалација на конфликтите помеѓу Израел и Палестина до средината на годината.Во Европа терористички напади,а американската војска нема да се повлече од Ирак и Авганистан поради неодлучноста на Барак Обама.

Славни личности општо:
Принцот Вилиам ќе се вери со Кејт Мидлтон,а прстен на раката ќе здогледа и Мадона.
Пред Ејми Вајнхаус е големо враќање на сцената,а Брус Спринслинг ќе го видиме во политиката.

Славни личностина кој животот им е во опаснот:
Бил Козби и Роби Вилијамс би требало и те како да се чуваат.Ќе имаат срцеви проблеми,а исто така внимателна треба да е и Никол Кидман.

Оскар за најдобра женска улога ќе добие:
Кејт Винслет за филмот
Revolutionary Road.

Вонземјани:
Ќе се видат во Русија,Бразил,Иран.А најактрактивна ќе биде приказната на авионските патници кој од блиску ќе видат свемирско летало.

Извор: ме-читаш

Шо е работава со вие бе? Секој втор ја предвидува иднината за да стане познат или верувате во вакви работи?:tapp:
Jaс ни верувам, само сакам да ви кажам дека можам да ја предвивам идината, за некое време ќе бидам познат:vozbud::pos2:

Одете кај дуле гледачот овде во велес!
Дуле го знае и тоа што сам не го знае!:helou:

Ја колку шо знам дуле само минато кажува, за иднина не сум сигурен :D
Каков дуле, дојдете кај мене

Ме бива за да кажувам минато само ми треба некои да разгласат
Од 1000 луѓе, на 10 насреќа ќе им погодам и тие 10 ќе им кажат на други 1000 и ајде..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom