Underbelly

• Креатор на темата Креатор на темата alehandra
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 февруари 2011
Мислења
24
Поени од реакции
5
Underbelly e Aвстралиска криминална серија. Според мене и најдобра од сите што ги имам гледано. Базирана е на вистински настани и ми се свиѓа што глумците се одбрани за да личат со вистинските личности. Има 4 серијали, секој е посебна приказна.
Underbelly: Uncut - Мелбурн 1995 - 2004
2921979757a792fa09d8ad0d18ed0f1b.jpg
Underbelly: A tale of two cities - Сиднеј и Мелбурн 1976 - 1987
Underbelly-A-Tale-Of-Two-Cities.jpg
Underbelly: Тhe Golden Mile - Kings Cross во Сиднеј 1988 - 1999 (овој серијал според мене е најдобар)
Underbelly-The-Golden-Mile-2008-Front-Cover-46974.jpg
Underbelly: Razor - Сиднеј (само 1вата епизода ја изгледав и едвај чекам да ја изгледам цела, сигурна сум дека нема да се разочарам)
Underbelly-Razor-300x225.jpg

Вреди да се погледне, мене лично ми се свиѓа повеќе и од Сопранови.

Underbelly e Aвстралиска криминална серија. Според мене и најдобра од сите што ги имам гледано. Базирана е на вистински настани и ми се свиѓа што глумците се одбрани за да личат со вистинските личности. Има 4 серијали, секој е посебна приказна.
Underbelly: Uncut - Мелбурн 1995 - 2004
Прегледај го приврзокот 40742
Underbelly: A tale of two cities - Сиднеј и Мелбурн 1976 - 1987
Прегледај го приврзокот 40743
Underbelly: Тhe Golden Mile - Kings Cross во Сиднеј 1988 - 1999 (овој серијал според мене е најдобар)
Прегледај го приврзокот 40744
Underbelly: Razor - Сиднеј (само 1вата епизода ја изгледав и едвај чекам да ја изгледам цела, сигурна сум дека нема да се разочарам)
Прегледај го приврзокот 40745

Вреди да се погледне, мене лично ми се свиѓа повеќе и од Сопранови.

Викаш вреди да се погледне? Ај чим ја догледам The Wire одма ја симињам...

Викам, викам! Вредат сите, посебно Golden Mile. Има еден добар глумец во тој серијал, Danny DK Karam или познат како one man army. Типот е гад и идиот у секоја смисла на зборот и е најјак! :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom