Учителке, учителке...

• Креатор на темата Креатор на темата SrRulz
  • Време на започнување Време на започнување

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Понеделник, 02.03.2009
uc.jpg

Дваесет и четиригодишната учителка Лиза Лавој од Холиоки во американската држава Масачусетс е обвинета за киднапирање на еден свој 15-годишен ученик и сексуални односи со него. Лавој и момчето поминале 8 дена во бегство, пред полицијата да ги пронајде.
Родителите на детето се посомневале дека учителката не го подучува нивниот малолетен син само за предметот за кој е поставена во научно-наставниот програм, па за тоа го известиле училиштето. Лавој требало да одговара за обвинението за забранетата љубов, но еден ден пред испитувањето ги спакувала куферите, а со себе го зела и детето.
Иако FBI барајќи го парот се посомневал дека се отидени дури до Мексико или Канада, ги пронашле во хотелот Морангтаун во Западна Вирџинија. Сега сладострасната педофил учителка ја чекаат обвиненија за заведување на малолетник и киднапирање.
Превземено од www.kajgana.com

Зошто бе и мене не ме киднапира класната?:drk:

И мене една професорка сакам да ме киднапира :drk:

идиотка.....вакви заслужуваат најсурови казни, не смрт, туку доживотно да ја измачуваат, изгладнуваат, тортура и психичка и физичка!!!!! го оскатила детето за цел живот, кој знае какви трауми му оставила!!!не ми е јасно што убаво гледаат во имањето односи со некој кој може син или брат да и биде, колку е тоа умоболно, настарно и неморално????????

И мене една професорка сакам да ме киднапира :drk:

Ко нема класната моја да те киднапира:pos:

И браво за дечково.Ем задоволен, ем прав пред законот.
И ај нека носат вака млади и кај нас, не само старци од 50 години да гледаме секој ден.

Сакамм младд згодеенн професорр да дојде кај мене у школоо па ја него ќе го киднапирам а не он мене... :wink::kesa: Инакуу.. секој чест за професоркава.. и блазе си му на малиот.. (ако билаа згодна.. ако не го жаламм ):helou:

идиотка.....вакви заслужуваат најсурови казни, не смрт, туку доживотно да ја измачуваат, изгладнуваат, тортура и психичка и физичка!!!!! го оскатила детето за цел живот, кој знае какви трауми му оставила!!!не ми е јасно што убаво гледаат во имањето односи со некој кој може син или брат да и биде, колку е тоа умоболно, настарно и неморално????????
Леле можам да замислам какви трауми му оставила :pos:

Леле можам да замислам какви трауми му оставила :pos:
абе ај не ме зезај.....пишуава киднапирање...малиот не отишол по своја волја сигурно????? уставри можда и си у право, ти е американците се и така фрикови, али сепак заслужува казна, нели???

абе ај не ме зезај.....пишуава киднапирање...малиот не отишол по своја волја сигурно????? уставри можда и си у право, ти е американците се и така фрикови, али сепак заслужува казна, нели???

Абе дааај...
"Киднапирала"...Жити се, 15-годишник, му вријат хормоните.Знаеш што значи да те киднапира професорката?Милина бе, тоа едно мачење што ќе падне:)

Казната нема да ја коментирам, но сигурно и нему не му дошло лошо:) јас баш би сакал да ме киднапира класната :sekss:

Абе дааај...
"Киднапирала"...Жити се, 15-годишник, му вријат хормоните.Знаеш што значи да те киднапира професорката?Милина бе, тоа едно мачење што ќе падне:)

хехехехехехехехе.....ај нека ви биде!!!!!!!!! али сепак не оправдувам!!!!!нека го почекала уште малку да порасне!!!!

Казната нема да ја коментирам, но сигурно и нему не му дошло лошо:) јас баш би сакал да ме киднапира класната :sekss:
ај се мењаме со класни:smir: :vozbud::vozbud::vozbud:

а иначе сигурно убо го измачила еј---го испрашувала тамо у пм:vozbud::vozbud:
глаа не можел да дигне чоекот :vozbud:

Море ако е некоја ко што "се бара" да ти е мерак да те киднапира :drk::toe::vozbud:

Сега имам факти. Немој да слушнам уште еднаш некој да ми рекол дека сценаријата за краткометражните филмови од продукцијата на Naughty America не се базирани на вистинити приказни! Е тек сеа ќе се продаваат изданијата MFST...

А он топик... да бев на 15 години (а бев) и да имав 24 годишна професорка (а имав, 26 беше, али се крепеше) и да ми речеше дотичната „ај на недела дена одмор во Крива Паланка во мотелчето“, е богами немаше да се осеќам нит киднапиран, ни злоставен... може само таа малку ќе се осеќаше... ради терање филм де...

Се на се, браво за дечкото, ем си го праел ќефот со постаричка, ем со наставника па сеа ќе е главен јебо, ем невин пред суд...И уште од дома ако му дадат дополнителна грижа за „лечење на траумите“, ко него лезетлар ќе нема... Алал вера.

не коментирам дали на малиот му било убаво или лошо, ете може он си научил нешто од поискусна, сепак тоа што учителката го направила е крајно неморално, малолетник е, башка учителка е, у секој поглед ми е одвратно!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom