Тумор?!

• Креатор на темата Креатор на темата Solider
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 јули 2010
Мислења
68
Поени од реакции
4
Вака сега... Нема да кажувам кој станува збор, но личноста за која прашувам уште многу одамна имаше проблеми со ногата и имаше болки. Болката почна од бутот на десната нога, а подоцна се спушти на задниот дел на ногата. Местото каде што имаше болка беше подуено во форма на јајце и беше цврсто. Сега после неколку години, местото каде што имаше болка е меко исто како и на левата нога, но десната нога сега е подебела за 2цм. од левата. Ако некој се соочил со вакво нешто или слично на ова би сакал да ме информира што може да биде. Можно ли е да е некој вид на тумор?

Еве слика за поточно да се види за кој дел од ногата зборувам (иако ова не е ногата на таа личност)

4919909.htm

Attachments

• leg.JPG
    leg.JPG
    28,6 KB · Прегледи: 23
Вака сега... Нема да кажувам кој станува збор, но личноста за која прашувам уште многу одамна имаше проблеми со ногата и имаше болки. Болката почна од бутот на десната нога, а подоцна се спушти на задниот дел на ногата. Местото каде што имаше болка беше подуено во форма на јајце и беше цврсто. Сега после неколку години, местото каде што имаше болка е меко исто како и на левата нога, но десната нога сега е подебела за 2цм. од левата. Ако некој се соочил со вакво нешто или слично на ова би сакал да ме информира што може да биде. Можно ли е да е некој вид на тумор?

Еве слика за поточно да се види за кој дел од ногата зборувам (иако ова не е ногата на таа личност)

4919909.htm
Прво и основно беше личноста х на лекар?

4919909.htm

случајно да не знаеш, кога ја/го пипкало тоа јајцето или what so ever, дали се мрдало? т.е дали се стои на исто место, или се и лизга?
според описот, мене ми личи на мртва коска ( нардоски кажано ) тоа се јавува, кога се бањаш во исти ден, кога има мртов комшија кај неа/него у маало .. се лекува со миење со сапун од мртовец ( бљак ) ..

а тоа дека се пренесло и на другата нога, неам појма ..

случајно да не знаеш, кога ја/го пипкало тоа јајцето или what so ever, дали се мрдало? т.е дали се стои на исто место, или се и лизга?
според описот, мене ми личи на мртва коска ( нардоски кажано ) тоа се јавува, кога се бањаш во исти ден, кога има мртов комшија кај неа/него у маало .. се лекува со миење со сапун од мртовец ( бљак ) ..

Holy sh...cow! Нека си оди на лекар нека не се бања со мртовци или со сапуни од мртовци wathever

Прво и основно беше личноста х на лекар?
Да, но во овој град каде што живеевме неможеа точно да кажат што е, па ја пратија во Скопје на снимање. Али многу и беше страв да не излезе да треба да ја оперираат па не отиде. А уште повеќе не се замара сега одкога после толку години и омекна делот кај што имаше болка. (Тој дел стана мек после една/две години од кога почна да ја боли) Инаку тоа што беше како јајце стоеше на едно место, не се мрдаше.

Затоа сакам да знам дали е можно да е сериозна работата

Holy sh...cow! Нека си оди на лекар нека не се бања со мртовци или со сапуни од мртовци wathever

не реков да се бања, туку дека ако се испостави дека е тоа, така се лекувало :toe:

Не се пренесило на друга нога, на десната беше, само од бутот подоцна болката премина на делот зад коленото

Да, но во овој град каде што живеевме неможеа точно да кажат што е, па ја пратија во Скопје на снимање. Али многу и беше страв да не излезе да треба да ја оперираат па не отиде. А уште повеќе не се замара сега одкога после толку години и омекна делот кај што имаше болка. (Тој дел стана мек после една/две години од кога почна да ја боли)

Затоа сакам да знам дали е можно да е сериозна работата
Без зафркавање, без страв поубаво ако е нешто сериозно со време да се открие отколку да се остави тек ко ќе се искомплицира.
Не знам да ти кажам што може да биде, ама за вакви работи штом ја пратиле личноста во Скопје значи дека треба да оди во Скопје.
Со здравје нема играње и одолговлекување.
Поубаво да се провери отколку да се мисли цело време.

нека не се плаши, да се снима, веројатно не е опасен тумор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom