G
Geezer
Гостин
Овде на форумов, има мутави луѓе, не знаат да дискутираат, напаѓаат со или без причина, ама на Твитер конкретно, пука суета на сите страни, ега до таван, луѓе кои мрчат за се и сешто, буквално. Политика, спорт, музика, култура, дневни случувања итн.
Фрустрации си лечат, бетер од професорите по факултетите. Ме разочаруваат последно време, интернет простор кој треба да е репер за нешто како треба да изгледа, нешто што е навистина моќна алатка, но...
--- надополнето: 18 април 2013 во 22:32 ---
Добро, веќе си почнал, нема врска. Едниот е Бетмен, другата не ја знам. Мислам на една, ама не сум сигурен.
Фрустрации си лечат, бетер од професорите по факултетите. Ме разочаруваат последно време, интернет простор кој треба да е репер за нешто како треба да изгледа, нешто што е навистина моќна алатка, но...
--- надополнето: 18 април 2013 во 22:32 ---
Од елементарна почит нема да ги именувам, сепак ги знам и лично и сме се дружеле. Од една страна нешто што ич не сакам е да сум пристрасен и да поштедувам некого само затоа што го знам. Од друга страна елементарна почит треба да се има, не мислам дека тие се лоши луѓе по душа, само се курви за внимение и го потат курот. Од тие причини правам разумен компромис-Нема да ги именувам од елементарна почит, ама нема да ги прерипам кога и они се у таа клапа.
За форумџии се работи. На постарите ќе им текне кои.
Добро, веќе си почнал, нема врска. Едниот е Бетмен, другата не ја знам. Мислам на една, ама не сум сигурен.