Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас се имам префрлно и мераци ми е, помала сметка за 30% ми доаѓа...
нам ни треба фамилијарен пакет,како до сега.. меќусебните разговори ( меѓу тие 4 броја ) ни беа бесплатни
нам ни треба фамилијарен пакет,како до сега.. меќусебните разговори ( меѓу тие 4 броја ) ни беа бесплатни
Дали вреди да се префрлам од Т-мобајл пост-пејд, на Вип пост-пејд?
Кои ми се поволностите со истата промена..?
Што добивам, што губам..?
Дали и во ВИП "крадат" на фактура како и во Т-мобајл?
1. Дауште нешто, при префрлањето, рекоа дека "имало" можност да земеме телефони од ВИП, точно или не?
и не ми е јасно, ако ги префрлиме значи како до сега сите 4 броја, треба да земеме 4 претплати?
1. Да
2. Најверојатно да, ама најубаво е да си прашате во салон. Ако сакате сите да ви се поспејд може да земете разлини тарифни модели во зависност од тоа кој колку троши![]()
Чекај чекај малцеЈас имам еден број на Вип постпејд и четири броја вип припејд ,со постпејд бројот имаш 1000 бесплатни минути кон сите вип корисници плус дополнителни бесплатни разговори кон другите мрежи во зависност од висината на претплатата што се плаќа
Мислам дека вип нема фамилијарен пакет како т-Мобиле затоа што нема ни потреба бидејки зборувањето кон сите вип корисници може да биде бесплатно ако претплатата е над 590денари
Јас би препорачал во зависност од потребите да земете различни тарифни модели или едноставно како во мојот случај едно постпејд бројче и четири припејд
Доколку сега јас би бирал тарифен модел би го избрал Vip Smart 590 затоа што е бесплатно јавувањето кон сите вип корисници и може да се користи Vip Communicator кој вреди ако си во странство и сакаш да се јавиш во македонија или ако ти е празна батеријата на мобилниот а мора да се јавиш некаде итно![]()