Топ ФЛОП мени на МекДоналдс

Статус
Затворена за нови мислења.
значи, таа плескавица има еден куп адитиви и ароми на бифтек. земи си мевце свежо и напрај си, па кажи ми кое месо е "по-месо". :)
абе знам дека е поздраво и се тоа,само у некој моменти ми се јаде плескавицата од мц во целосен вкус колку и да не е баш месо:icon_lol:па да си прашам мада мислам дека не го даваат рецептот за тоа..

абе знам дека е поздраво и се тоа,само у некој моменти ми се јаде плескавицата од мц во целосен вкус колку и да не е баш месо:icon_lol:па да си прашам мада мислам дека не го даваат рецептот за тоа..
според нив е 100% говедско.

според нив е 100% говедско.
хах дур не ги видам животните и рецептот како ја прават плескавицата не верувам:) овде само проаѓаат миљјарда плескавици..може од што било да се праени..сепак фкусни се јебига:D

Некој уште јаде од Мекдоналдс???:eek:o_O:confused:У Мекдоналдс последен пат сум бил пред 15-16 години кога сум бил мал итоа се лажев заради играчките иначе за тие пари ке си средиш нешто поздраво и поубаво,ако не барем нешто што ке те најаде:D

McDonalds :facepalm:
Се јаде у McDonalds тоа е уште фора еве јадевме у ... или стварно луѓето уште јадат таму.:confused:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom