Thief

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.767
Поени од реакции
18.522
Thief_box_art.jpg

Според мене (субјективно) еден од најдобрите серијали на игри некогаш Thief од аспект
на реалното чуство која некогаш сум ја играл, целото опкружување, начинот на кој се прикрадуваш, сетапот- замоците, мрачното и атмосферично чуство кое преовладува, ја правеа незаменливо искуство, во кое дури и звуците/аудиото беа идеално доловени. Протагонистот, Герет ми е омилен лик од видео игрите исто така.

Прикрадувањето во сенките, темните замаглени улици, како и самата механика беше исто така на екстремно добро ниво, тука нема ни да зборам за приказната и разните начини на кои можеше да се игра, убедливо најдобрата и прва вистинска стелт игра, едноставна перфектно чуство и имерсија предизвикуваше секој момент поминат во оваа игра.

Ќе биде достапна за играње кај нас (официјално) утре. Оваа продолжение го чекав со години, дали некој од вас планира да ја купи или можеби веќе ви е купена? дали ги игравте другите делови? какво е вашето мислење за неа?

Eве ги генералните податоци за побарувачките на играта, официјално,

7685TLV.png

Еве и една рецензија...

Запазете ~ 5:50 - 6:30!

Последно уредено:
Не е лоша само ме нервира тоа лоадинг скирнот требало малце да средат тоа на хбох 360 не е нешо посебна графиката како другиве игри

Графиката не е ни толку битна во оваа игра, целта на оваа игра е да те направи да се осеќаш како прав крадец, да се плашиш да не бидеш фатен, да биде напнато и импресивно - реално искуство, позиционалното аудио во играва е перфектно, запазете на видео рецензијата која ја посочив....игри одамна веќе скоро и воопшто не играм, ама за ова ќе направам исклучок...

Глупа и монотона,едни исти сценарија се повторуваат.

Да видам, да не верувам дека си го рекол ова. :LOL:

Многу пати сум рекол дека кај постојат игри кај кои графиката не е битна исклучоци, каде што приказната - начинот на кој се игра прави посебно чуство. Не памтиш изгледа...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom