Техно журка во Миравци.

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Карта Скопје - Миравци со воз (повратна) ве чини 280 денари. Журката се одржува на Белиот Рај (река со ептен јаки водопади и со навистина прекрасен амбиент) и за 50-60 денари од железничка сте таму (со такси).

Кој е заинтересиран нека оди на канал #gevgelija и нека праша за детали.

index.jpg

Има возови на секои 5 часа така што дури и касно да тргнете ќе стигните а журката ќе трае 24 часа : значи - мини техно маратон... :lol: :wink:

Miravci, a? Епа, да бев по техното ќе одев, вака не нам, ама сепак. Туку, чинам, Миравци беше познато и по одгледување на едно нелегално зелено растение?!!

Ауууууууу, па одамна Миравци е центар на одгледување на кикиритките во Македонија :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ама колку што јас памтам кикиритките се легални а ако збориш за тоа зачините точно : моите ценети братучеди се едни од најстарите одгледувачи на зачини во Македонија. Толку се стари што имаат пуштено корени. :lol: :lol: :lol:

Арно ти текна - од брзање ја ставив кај ми стигна. :roll:

Macedalien напиша:
Арно ти текна - од брзање ја ставив кај ми стигна. :roll:
Да, ама малце касно си ја ставил. :?
Требаше барем на 18 или 19-ти...

ova e epten psy trance i toa onaka dark poznavajkji go Blisargon ili Vale epten onaka Parvati Izraeli psy trance.Sto ne e voopsto za mene :) Ja sum za po lajt varijanta od stilot Zorba..Protoculture itd.

Caligula напиша:
ova e epten psy trance i toa onaka dark poznavajkji go Blisargon ili Vale epten onaka Parvati Izraeli psy trance.Sto ne e voopsto za mene :) Ja sum za po lajt varijanta od stilot Zorba..Protoculture itd.
Zorba li , i tamu da ne se krsat "tanjiri" pajnci ? :lol:

Е да - касно ставив ама и касно добив :cry:

Иначе дали е техно, транс, Зорба или некоја друга супа - ватевер!

во Гевгелија порано имаше убави журки (хаус, техно, гоа), Ава-та или како беше... и по ливади :pos:

Macedalien напиша:
Ауууууууу... а ако збориш за тоа зачините точно : моите ценети братучеди се едни од најстарите одгледувачи на зачини во Македонија. Толку се стари што имаат пуштено корени. :lol: :lol: :lol:

знаев дека имаш потекло од Дина (Dune) и дека нешо зачинот, ама дека си од фамилијата на Paul Mu´ad Deeb не знаев :wink:

да не имаш роднини и во Стојаково?

Кога сме веќе кај Стојаково... Ги знае некој фамилија Решкови? :pos:

Чекам одговор, па ја заклучувам темава. :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom