ТЕСЛА ТАБЛЕТ - вреди да се набави или не?

Член од
29 август 2011
Мислења
47
Поени од реакции
22
Локација
Битола
Веројатно едно чудо луѓе купија од ова тесла таблетите со ова ваучерите па се прашував како се покажаа. Моментално се на акција во амц за некои 5000 денари. Вреди или не вреди да се набават? Кој какви искуства има со нив, кои им се лимитите, кога почнуваатда кочат, дали виндоусот им функционира беспрекорно, некои проблеми ако им се јавуваат и слично. Така, кој има некое искуство нека сподели, навистина би го ценел. Однапред благодарам на оние кои ќе најдат време да напишат збор-два, па ќе се напиеме на некоја свадба :-)

Mамата нивна апашка!
И ти уште се мислиш дали да купиш од нив таблет? Ти дали си нормален?
Па немаат ни овластен сервис! Таблетите ги праќаат во сервисниот центар на НЕПТУН!

Mамата нивна апашка!
И ти уште се мислиш дали да купиш од нив таблет? Ти дали си нормален?
Па немаат ни овластен сервис! Таблетите ги праќаат во сервисниот центар на НЕПТУН!

Пошто мобилните оператори сами ги сервисираат мобилните.
Не сакам да глумам полицаец на форумов, ама човекот прашува мислење за таблетот, не мислење за АМЦ.

Пошто мобилните оператори сами ги сервисираат мобилните.
Не сакам да глумам полицаец на форумов, ама човекот прашува мислење за таблетот, не мислење за АМЦ.

Ок, ќе се поправам. Не ги бива таблетите од АМЦ. Последен пат купив Вивакс, после недела дена користење почна да троши батерија 1% на минута.

Ок, ќе се поправам. Не ги бива таблетите од АМЦ. Последен пат купив Вивакс, после недела дена користење почна да троши батерија 1% на минута.
За вивакс знам, го имам чуено овој муабет и од други. Дај ако има некој некое инфо за тесла. Овој бренд го има во повеќе продавници не само во амц. Така да дајте некое инфо конкретно за овој бренд или овој модел. Чинам дека е само еден модел.

За вивакс знам, го имам чуено овој муабет и од други. Дај ако има некој некое инфо за тесла. Овој бренд го има во повеќе продавници не само во амц. Така да дајте некое инфо конкретно за овој бренд или овој модел. Чинам дека е само еден модел.
Овие кинески таблети се продават највеќе во србија.
Таблетот е добар за тие пари, зимај го не се мисли... Колку пари толку музика. Ако сакаш нешто подобро имаш ASUS Transformer Book T100 за околу 20.000 ден.

Еве ти повеќе
https://www.youtube.com/watch?v=a3x9HjHvMGA
https://www.youtube.com/watch?v=L6wP9vw1oME
https://www.youtube.com/watch?v=QN51fb7Nvus
А зошто не ги бива таблетите во АМЦ? Случајно АМЦ да не ги произведува тие таблети што ги продава? Значи ако си земал Вивакс таблет незначи дека сите таблети не ги бива...

Типичен македонски менталитет...

Последно уредено:
Ми треба за елементарни работи, не ми ни треба за којзнај што. Е сега да не ми кочи ко ќе отворам два три таба на броузер и некоја поскромна програма во позадина. Ривјуата што ги водов викаат дека се работи за пристојно парче хардвер, цената ми одговара. Инаку јас да имав доволно пари оваа дискусија немаше да биди. Еден про сурфас и решен проблемот. Како да е сеуште чекам некој кој го има користено од прва рака да кажи искуство.

Ми треба за елементарни работи, не ми ни треба за којзнај што. Е сега да не ми кочи ко ќе отворам два три таба на броузер и некоја поскромна програма во позадина. Ривјуата што ги водов викаат дека се работи за пристојно парче хардвер, цената ми одговара. Инаку јас да имав доволно пари оваа дискусија немаше да биди. Еден про сурфас и решен проблемот. Како да е сеуште чекам некој кој го има користено од прва рака да кажи искуство.
А колку време е попустот да не знаеш случајно? И дали сега работат АМЦ?

Не се криви АМЦ, ти купуваш ФАКИНГ Вивакс таблет. Вивакс човече!!!

А колку време е попустот да не знаеш случајно? И дали сега работат АМЦ?
попустот важи само за празникот ...овој амц во Битола работи, за другите низ македонија незнам

Не се криви АМЦ, ти купуваш ФАКИНГ Вивакс таблет. Вивакс човече!!!

Па со тие пари што располагав (околу 4 5000) шо да купам буразеру а да биде 10 инча? Асус Трансформер?
Размислувај со црпката, не ти е џабе на рамена.

Последно уредено:
Па со тие пари што располагав (околу 4 5000) шо да купам буразеру а да биде 10 инча? Асус Трансформер?
Размислувај со црпката, не ти е џабе на рамена.

Епа тогаш не се жали на форуми по АМЦ.

Немам ништо со АМЦ, ниту пак би купил нешто од таму, ама и сам си бил свесен дека ќе биде колку пари - толку музика.
Си пишал Не ги бива таблетите од АМЦ со што генерализираш, а ти си купил ВИВАКС од 4500.
За вакви како тебе што плукате по фирмите, а сами сте свесни што купувате треба 1% на 10 секунди да ти се троши батеријата, не на 1 минута.

Кој парадокс ти е ова...

Епа тогаш не се жали на форуми по АМЦ.

Немам ништо со АМЦ, ниту пак би купил нешто од таму, ама и сам си бил свесен дека ќе биде колку пари - толку музика.
Си пишал Не ги бива таблетите од АМЦ со што генерализираш, а ти си купил ВИВАКС од 4500.
За вакви како тебе што плукате по фирмите, а сами сте свесни што купувате треба 1% на 10 секунди да ти се троши батеријата, не на 1 минута.

Кој парадокс ти е ова...

Колку што знам форумов е баш за споделување мислења а не жалење.
Човекот побара мислење за одреден таблет од АМЦ, топло му препорачав да не купува таблет или било што друго од АМЦ, затоа што не само таблетот туку и други работи сум земал од АМЦ (меѓу кои и џоистик) и не ги бива...
И не сум само јас ко за твоја информација, што се жали од АМЦ, колку што ме служи помнењето, имаше и тема на форумов за нив.

он: Околу Тесла таблетот не сум запознаен пријателе. Прогуглај и види прво производител. Ако (исто како кај Quart - Чкарт) не ти излегува производител , избегни ја таа опција, односно марка на таблет.

ако не грешам тесла е српски бренд што препакува кинеско ѓубре исто како quart на амц.
за 5000ден подобро некој lenovo земи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom